Alo!

Za mesec dana BIĆU JOŠ ZGODNIJA

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andrić@alo.rs

Jovana Jeremić, popularna voditeljka rijalitija „Parovi“, napraviće, kako kaže, kratku pauzu u karijeri jer je postala mama devojčice Lee. Ekipa „Alo!“sačekala je Jovanu ispred porodilišt­a, a voditeljka je nasmejana i doterana napustila porodilišt­e u društvu supruga Voje i ćerkice Lee, koja je spavala u nosiljci. Kada smo Jovanu pohvalili da izgleda lepo, da je kilaža gotovo ista kao pre trudnoće, Jovana je rekla:

- Mislim da sam na svom ličnom primeru dokazala da žena i kada je u drugom stanju i kada se porodi može podjednako dobro da izgleda! Kao što znate, ja sam pobornik zdrave ishrane, u trudnoći sam se ugojila samo osam kilograma, mada nikada nisam bila mršavija nego sada. Malo mi je stomačić iskočio, što je normalno, jer materica mora tek da se vrati na mesto. Za mesec dana ću biti mnogo zgodnija nego što sam bila kad sam ostala u drugom stanju.

A mala Lea, kaže Jovana, ista je mama.

- Svi kažu da je ista ja, jer je tamnoputa. Ja sam prirodna crnka. A molila sam boga da ima plave oči na Voju. Oduvek sam volela samo plavooke muškarce i hvala bogu da je Lea crnka sa plavim očima - kaže ona.

Osim toga što je zadovoljna svojim izgledom, voditeljka kaže da je spremna za ulogu mame, a da je za to zaslužan i tim u porodilišt­u „Dragiša Mišović“.

- U porodilišt­u su nas naučili svemu što treba da zaista budete samostalna majka. Meni niko više nije potreban - ni mama, ni svekrva, ni tetka, ni sestra da mi pripomognu, ni da me nešto nauče. Jedino da me neko malo odmeni. Ja sam sada samostalna majka, jer ovde vas svemu nauče, a ne samo da dođete i da se porodite.

Ulili su mi sigurnost da prepovijem bebu i da je dojim, jer ja dojim od prvog dana i mnogo sam srećna zbog toga - tvrdi Jovana. Dok je Jovana okupirana svojom bebom, na TV „Hepi“ovih dana je počela sedma sezona „Parova“.

- Zna se da sam ja karijerist­a, ali sam i porodična žena, a to kod mene ne može jedno bez drugog. Neću napraviti toliko dugu pauzu kao druge žene, ali ne ni tako kratku koliko se od mene očekuje. Napraviću pauzu da bebu postavim na svoje noge, da može sama da funkcioniš­e dva-tri sata dnevno, da mogu da izdvojim ta dva-tri sata da vodim emisiju, a koji će to projekat biti, videćemo. Mislim da ima prostora za neke nove emisije na „Hepiju“. Ja želim da me posle porodiljsk­og odsustva gledaoci vide tamo gde do sada nisu, a to je u informativ­nom programu, a mislim da bih se tamo dobro pokazala - kaže voditeljka.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia