Alo!

Tata, obesiću se zbog dugova!

Bučna rasprava bivšeg učesnika „Parova“i njegovog oca Mihaila Radosavlje­vića Rakca u jednom restoranu uznemirila je goste jer je rijaliti zvezda pretila da će sebi oduzeti život ako mu otac ne pomogne da vrati novac

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Milutin Radosavlje­vić Mili, bivši učesnik rijaliti programa „Parovi“, pomirio se sa ocem Mihailom Radosavlje­vićem Rakcem nedugo nakon izlaska iz vile, ali problemi za tu porodicu su tek počeli, budući da je Mili u privatnom razgovoru sa ocem poručio da će se ubiti zbog ogromnih dugova.

Kako saznajemo, otac i sin su se našli na ručku u jednom prestoničk­om restoranu u Novom Beogradu, a izvor koji se našao na licu mesta otkrio je detalje žučne rasprave, u kojoj je Milutin molio Rakca da mu pomogne da vrati novac kamatašima i zapretio da će sebi oduzeti život.

- Radosavlje­vići su pre nekoliko dana negde posle pet časova stigli u restoran, seli i naručili da jedu. Nedugo nakon dolaska počeli su glasno da pričaju i ostali gosti su jasno mogli da čuju razgovor koji su vodili. Možda i ne bih obratio pažnju da sin u jednom momentu, gotovo kroz suze, nije rekao:

„Tata, ubiću se, kunem ti se. Ako ne vratim pare, naći ćeš me obešenog.“Nakon te rečenice usledio je haos i Milijev otac je počeo da viče i da ga napada - priča izvor „Alo!“i dodaje da je bilo jako neprijatno slušati to što je Rakac poručio sinu.

- Urlao je na njega kao da su kod svoje kuće. Po faci mu se videlo koliko je šokiran Milijevim priznanjem da je zbog kocke napravio ogromne dugove i da ga jure kamataši. Nije mogao da se smiri. Govorio mu je: „Obesi se kad si tako glup“, lupao je šakama o sto i jecajući mu rekao da će celu porodicu sahraniti to što im Mili godinama radi. Konobar je nakon nekoliko minuta zaista bučne svađe prišao i zamolio ih da se stišaju, a Rakac je uz izvinjenje prestao sa urlanjem - kaže izvor koji se našao na licu mesta i nastavlja:

- Iako se stišao, dugo je držao ruke na glavi i nije želeo da sluša Milijeva opravdanja da je nesvesno upao u probleme i da nikada više neće to ponoviti. Bezuspešno mu je sin objašnjava­o da nije znao šta radi i da nije imao svest o tome u šta ulazi. Mučeni čovek na kraju mu je rekao da prestane da priča, uzeo je telefon i pozvao nekog - objašnjava izvor i otkriva da je Rakac pozvao prijatelja i zamolio ga za ogromnu pozajmicu.

- Nakon što se smirio, Rakac je pozvao nekoga i objasnio u kojoj se situaciji nalazi zbog sina. Ispričao je da je Mili sve pare prokockao u kazinu i da je zbog zavisnosti od kocke navukao sebi kamataše na vrat. Kukajući je zamolio prijatelja da mu pozajmi novac i obećao da će mu sve vratiti kroz nekoliko nedelja. Posle nekoliko minuta zahvaljiva­o mu je deset puta i objašnjava­o da će se odužiti, jer mu je sin na ivici da izvrši samoubistv­o. Nedugo nakon razgovora oni su napustili restoran i bez reči se uputili u nepoznatom pravcu - zaključuje izvor za „Alo!“.

 ??  ?? Petak, 31. avgust 2018.
Petak, 31. avgust 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia