Alo!

Ti i masnoglava ste zli i glupi majmuni!

-

Kristina Kija Kockar u poslednje vreme često napada sada već bivšeg supruga Slobodana Radanovića, a sada je otišla korak dalje i uputila mu otvoreno pismo, koje je postavila na svoje profile na društvenim mrežama.

Osim što je brutalno izvređala bivšeg supruga, Kockareva je niz uvreda uputila i njegovoj bivšoj ljubavnici Luni Đogani.

- Da zaključimo konačno. Prosto mi je neverovatn­o da moj sada već bivši muž, svi znate ko je u pitanju, u javnosti predstavlj­a priču kako ne želi da ima dodirnih tačaka sa mnom. Njegove izjave ko je izvukao najdeblji kraj, kome je život uništen, za šta se najviše kaje i da će se videti vremenom ko je ko. Je l’ treba da se objašnjava više ko je ko? Ko je izvukao najdeblji kraj po Slobodanu? Ili misliš ko je zaista izvukao deblji kraj, ko je povređen, kome je život promenjen bez upozorenja, ko je gledao one ogavne stvari koje si radio osobi koja te je volela najviše na svetu, koja ti je žena napisala je Kija, a potom nastavila:

- E pa, Slobodane, sad je sve za tebe i ovu masnoglavu puj pike ne važi? Kao ne želite da imate više ništa sa ovom pričom? Sa ovim cirkusom? Pa vas dvoje ste glavni majmuni tu. Dve veoma kvarne i glupe osobe. Zaboravio si da si ostavio ženu napolju i nastavio svoj život kao da se ništa nije desilo. Ti bi to voleo, da ja ne postojim. Pogodi, postojim - napisala je Kristina, a potom zaključila.

- Setite se filmova kada gledate kako muž zezne ženu onako bezdušno, ona mu se osveti tako što postane uspešnija od njega i svi vi u bioskopu tapšete, zar ne? Bravo, tako je, zaslužio je! E pa, nemojte mene osuđivati ako postignem neki uspeh, jer je pouka da ne dozvoliš da te bilo ko ubedi da si manje vredan i da si nebitan. Da si samo neka ženica, jadna i prevarena. Činjenica je da si me prevario i povredio toliko da me je fizički bolelo, ali si ti jadan u svemu tome, a ne ja - završila je otvoreno pismo pobednica „Zadruge“i na objavi je tagovala bivšeg supruga, koji se povodom ove javne prozivke nije oglašavao. O. Konatar

KIJA UPUTILA JAVNE UVREDE

LUNI I SLOBI:

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia