Alo!

LUNA: Žene, ne brinite, NEĆU OŽENJE NOG!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

„Zadruga 2“počinje za manje od sedam dana, a novi učesnici počeli su sa pripremama. Pre ulaska na imanje morali su da provere svoje zdravlje, pa su ove nedelje imali i obavezan sistematsk­i pregled. Nove učesnike, kao i neke stare, sreli smo ispred jedne klinike u Beogradu, kuda su došli da se pregledaju.

Nadeždu Biljić je seks pred kamerama sa Mikijem Đuričićem „vinuo u zvezde“

- U prošloj sezoni napravila sam spektakl seksom, ali i čuvenim begom iz rijalitija, i to je obeležilo moj boravak u „Zadruzi“. Ove godine neće biti seksa sa Mikijem, niti bilo kakve romanse, jer imam simpatiju napolju i ne bih da pokvarim taj odnos - kaže Nadežda, koja jedva čeka da „Zadruga 2“počne.

Zvezda prve „Zadruge“, Luna Đogani, ulazi ponovo da bi se, kako kaže, prikazala u drugom svetlu.

- Ulazim ponovo jer sam imala neopisivu želju da se prikažem u pravom svetlu, jer nisam ona devojka iz prve sezone, ali priznajem da je i novac bio bitan faktor da se vratim na imanje. Sigurna sam da ovo je prava odluka, ne planiram da ukradem nekome muža, nisam ja više za zaljubljiv­anje u rijalitiju - otkrila nam je Luna, koja je istakla da joj je najbitnije da je bliski ljudi podržavaju, a brat od strica Adam Đogani biće uz nju sve vreme, pošto je on jedan od novih učesnika „Zadruge 2“.

- Gledao sam Lunu kako se muči u prvom delu i sada sam hteo da budem uz nju, a takođe je bio bitan i lep honorar koji mi je ponuđen. Otvoren sam za sve u rijalitiju, tako da mi neće biti strani ni zaljubljiv­anje, ni seks iskren je Lunin brat od strica.

Osim Lune i Nadežde, koje su obeležile prvu „Zadrugu“, ulazi još jedan učesnik prve sezone, a reč je o Banetu Čolaku.

- Prvi put sam ušao bez novca, a sada kada sam čuo koje su pare u pitanju, Zerina i ja nismo razmišljal­i i odmah smo pristali. Novac nam je najveći motiv i uopšte se ne brinem što moje dve bivše devojke ulaze u rijaliti, mo nom je jaka - rekao

Dosta starih zad u novoj sezoni, a je vač MC Damiro, ko izdržao samo jeda onda je pobegao.

- Prošle sezone n psihički, a sada se ikad, biću sigurno tamo - iskren je pe

Novi učesnik ov koga smo upoznal kmičenju „Zvezde dan Cobe Batjarevi

- Nije me bilo d

 ??  ?? Piše: Milivoje Mili Čolić estradanje.com Nadežda Biljić MC Damiro
Marija Marinković
Snežana Ilić Adam Đogani
Zlata Đurkovi
Mnogim učesnicima motiv je bio novac, neki su došli kako bi stekli slavu,
a povratnici kako bi pokazali svoje pravo lice
Piše: Milivoje Mili Čolić estradanje.com Nadežda Biljić MC Damiro Marija Marinković Snežana Ilić Adam Đogani Zlata Đurkovi Mnogim učesnicima motiv je bio novac, neki su došli kako bi stekli slavu, a povratnici kako bi pokazali svoje pravo lice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia