Alo!

BRAČNI PAR PONOVO NA BINI!

Željko i Jovana se prisetili prvog susreta

-

Prvi put posle 10 godina, još od čuvenog „Evrosonga“u Beogradu, Jovana i Željko Joksimović našli su se zajedno na bini kao voditelji jednog događaja. Bračni par Joksimović ponovo se našao u ulozi voditelja, a Jovana i Željko su se setili momenta kada su se i upoznali, vodeći „Evrosong“2008. u „Areni“. Te 2008. godine se Jovana predstavil­a publici ovako:

- Zovem se Jovana Janković, ja sam vaša večerašnja voditeljka „Evrovizije“, a velikim aplauzom pozdravite mog prijatelja Željka Joksimović­a - rekla je tada Jovana, i ne pomišljaju­ći da će tri i po godine kasnije postati gospođa Joksimović.

Ovog puta Jovana je imala nešto drugačiji uvod i najavu:

- Ova žurka će sigurno trajati do duboko u noć, a meni je zadovoljst­vo da nakon 10 godina od „Evrovizije“u Beogradu najavim mog dragog supruga Željka Joksimović­a. Kao da je juče bilo kada smo vodili „Evrosong“, zar ne? - upitala je Jovana.

Pre nego što je pesmom „Ljubavi“započeo kraći koncert, Željko je sa osmehom odvratio:

- Da, baš tako. Nego ovog puta se nećemo svađati kao onda u „Areni“?

Na njegovo pitanje oboje su se nasmejali, a Željko je nastavio sa kompliment­ima.

- Ti se nisi mnogo promenila od tada, zapravo, još si lepša. Na bini im je društvo pravio i Ivan Ivanović, koji je pravio šou na svoj način, a dobra atmosfera je potrajala uz muziku i brojne Željkove hitove. K. L.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia