Alo!

Dejana u „Zadruzi“za 50.000 evra!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

manekenka Dejana Živković postati nova zadrugarka, a kako naje, za učešće u rijalitiju će dobi00 evra. Manekenka, koja je dugo relaciji Srbija-amerika, pre više ana se vratila u Beograd kako bi a sa producenti­ma rijalitija, ali i dogovorila o uslovima svog učevićeva je nedavno potpisala ugošće u drugoj sezoni „Zadruge“, a !“saznaje, Dejana neće biti samo epotica u rijalitiju već će u belu specijalni­m zadatkom. već nekoliko godina gradi uspešnu u karijeru u Americi, a u Beograd emeno, kako bi se videla sa porojatelj­ima. Srpske rijalitije ne gleda, maju, iako je kao tinejdžerk­a učeou programu „Prvi srpski top mod produkcije TV „Pink“dobila pose ne odbija - kaže Dejanin blizak „Alo!“i objašnjava da je manekenmiš­ljala da li da prihvati ponudu. u producenti rijalitija kontaktira­li redložili joj da bude učesnica druzone „Zadruge“, Dejana im je odah rekla da sebe ne vidi u takvom formatu, ali je zatražila nekoliko dana da razmisli o ponudi. Tako im je rekla jer, iz pristojnos­ti, nije želela da ih odmah odbije, ali već sledeći put kada su se čuli, situacija se značajno promenila. Ne samo da je promenila mišljenje o rijalitiju već je ozbiljno počela da razmatra da uđe u „Zadrugu“kaže naš izvor i dodaje da novac nije bio jedini Dejanin motiv da promeni mišljenje.

- Dejana je jedna od naših najtraženi­jih manekenki, koja je radila svuda po svetu, i u poziciji je da postavlja uslove kada je o poslu reč. Napravila je jasnu računicu koliko bi novca mogla da zaradi za vreme koje bi provela u „Zadruzi“i koliko bi izgubila potencijal­nih poslovnih angažmana ukoliko bi se njen boravak produžio do samog kraja. Našli su se na cifri od 50.000 evra, a Dejana je bila i više nego zadovoljna, jer niko do sada nije dobio toliki honorar, pa čak ni Luna i Stanija. Ali novac ipak nije bio jedini motiv da uđe u rijaliti, već činjenica da će u „Zadruzi“boraviti sa specijalni­m zadatkom - kaže blizak manekenkin prijatelj.

- Sve što je mogla da mi kaže bilo je da će pomrsiti konce mnogim zadrugarim­a kada bude ušla i da će priča od starta da se vrti oko nje. Moraće da sakrije od njih da ima specijalni zadatak, a nedavno mi je priznala da jedva čeka da uđe u rijaliti, jer želi da se skloni od negativnog publicitet­a koji je dobila nakon što je uhapšen Jovan Vukotić, sa kojim se dugo zabavljala. Pogodili su je natpisi da je bila sa njim u Turskoj kada je uhapšen dok je švercovao taj silni kokain i ovo joj znači da se nekako zaštiti i konačno ispriča svoju verziju priče - kaže naš izvor na kraju.

Inače, Jovan Vukotić, vođa škaljarsko­g klana, uhapšen je nedavno u Antaliji sa lažnim dokumentim­a zbog sumnje da je švercovao 136 kilograma kokaina, a pojedini mediji su preneli da je njegova dugogodišn­ja partnerka Dejana Živković bila sa njim.

- Demantujem izmišljoti­ne koje se plasiraju o meni! Nisam bila sa njim kada je uhapšen i apsolutno nemam nikakve veze sa tim. U Beogradu sam već mesec dana i sve sam saznala iz medija. Zamolila bih da se poštuje moja privatnost - rekla je Dejana nedavno za „Alo!“.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia