Alo!

Stalno sam krao kola, pa sam bio u „sivom domu“!

-

Denser Baki B3, koji trenutno boravi u vili „Parova“, ispričao je sve o svom teškom odrastanju i detinjstvu. Denser je odgovarao na pitanja čiji su odgovori proveravan­i na poligrafu, a priču ja započeo izjavom da je njegova porodica bila veoma siromašna i da je više voleo da bude na ulici nego u kući zbog porodičnih svađa.

- Pošto nas je u porodici bilo petoro, uvek je bila gužva u kući. Mama je bila domaćica, a tata je jedino bio zaposlen i posle posla je odlazio da pije. Ja sam morao da zovem Gagija Đoganija, koji je meni stric, a ja stariji od njega, da mi pomogne. I zbog svih svađa, ja sam najviše voleo da ne budem kod kuće. Bilo je užasavajuć­e da slušam to - rekao je Andrija i dodao da je bio loš kao dete, da je često upadao u loše društvo, te je mnogo puta bio u zatvoru:

- Pisao sam dnevnik kada sam bio klinac, sa 15 godina. Tu ima najviše stvari o mojoj prvoj ljubavi Sanji, o danima koje sam proveo u zatvoru, u samici, i kako sam postao sitni kriminalči­ć jer sam često krao - pričao je kroz suze Baki, a onda priznao i da je bio u popravnom domu.

- Bio sam osuđen na pet godina zbog teških krađa. To je bio jedan od najstrožih domova, zvali su ga „sivi dom“. Niko me nije maltretira­o, ali sam morao fizički da se obračunava­m sa d r u g o m decom kako bih preživeo. Tamo sam proslavio 15. rođendan, tamo sam završio školu i zanat, ali bilo je to veoma teško vreme - bio je iskren poznati denser. K. Lazarević

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia