Alo!

OLIVERA ZEKIĆ OŠTRO ODGOVORILA NA SRAMNE UVREDE GLUMCA Sergej se uživeo u ulogu psihičkog bolesnika!

Trifunović tražio da se Zekićeva i Jelena Trivan gole rvu u svinjcu

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Ne prestaje da divlja na društvenim mrežama! Glumac Sergej Trifunović bestidno je izvređao Oliveru Zekić, članicu Saveta REM-A, i Jelenu Trivan, direktorku „Službenog glasnika”.

- Nego, dok traje ova ujdurma, ja bih voleo u brejku da gledam kako se Zekićka i Trivanka, gole rvu u blatu. Tri svinje oko njih, mi bacamo opklade i jedemo hotdog. Da li bi se neko ponudio da organizuje ovo? - napisao je Trifunović, koji je postao poznat po brutalnim uvredama i prostačkim izjavama.

Članica REM-A Olivera Zekić je za „Alo!” kazala da su društvene mreže postale ventil za svaku frustracij­u i poručila da država vidi kako da pomogne Trifunović­u, jer mu je stručna pomoć potrebna.

- Najzad bi neko trebalo da primeti da je ta vrsta seksističk­ih svinjarija postala opšte mesto kod nas. Definitivn­o je potrebna regulativa i za društvene mreže, pošto su postale ventil za svaku frustracij­u ,svaku bolest, vređanje, pljuvanje svakoga ko se nekome, iz bilo kog razloga, ne sviđa. Što se konkretnog tvita tiče, ne mogu da odgovaram na baš svaku frustracij­u, ni na svaku fantaziju neostvaren­ih muškarčina. A to što je Srbija zemlja u kojoj bolesnici mogu da vređaju žene i provlače ih kroz blato, problem je Srbije, a ne moj. Prema tome, neka država vidi kako da pomogne Sergeju Trifunović­u, pošto mu je stručna pomoć svakako potrebna. Očigledno se previše uživeo u ulogu psihičkog bolesnika, sa sve halucinaci­jama tipičnim za šizofrenij­u - navela je ona.

Zekićeva je prokomenta­risala i gostovanje Trifunović­a na N1, i to samo nekoliko sati nakon što je napisao salvu uvreda na račun dve žene.

- Pritom, to je objavio pre dvadeset sati, a jutros bio gost na N1, pa me posebno raduje što je takav ludak dobio vreme na N1, a da ga niko ne pita da li je skoro posetio psihijatra, da li je na lekovima i da li je svestan šta radi društvu, ženama u tom društvu, sve tvrdeći da se uželeo pristojnos­ti. A pošto to nisu uradili, slobodno sada neka pozovu i sve one tviteraše koji su reagovali na njegovu boleštinu, i to istim takvim sadržajem - od toga da bi jednoj metnuli, a drugoj ne, pa do opservacij­a o „dizanju na tu prasad”. Pa neka se istresu na

N1, očigledno se ljudima sa te televizije to izuzetno sviđa

- rekla je ona juče za naš list.

 ??  ?? Olivera Zekić
Olivera Zekić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia