Alo!

Boža hteo da se ubije zbog Benjamina!

Milovanovi­ć je zbog izdaje druga uzeo nož da se povredi

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Posle žurke, koja je bila jedna od najluđih od kada je počeo rijaliti, nastala je još veća frka u vili „Parova“. Previše alkohola i dosta neraščišće­nih odnosa uticalo je na to da dođe do okršaja bivših ljubavnika, te su Benjamin i Ilijana imali sukob koji se završio tučom. Benja je pričao sa Šmizlom, a njegovoj bivšoj devojci je to zasmetalo, pa ih je prekinula. MMA borca je to veoma iznerviral­o, pa je počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima:

„Šta hoćeš, droljo, m’rš od mene“, vikao je Spahović, a pošto Ilijana nije htela da odustane od njega, on ju je i pljunuo.

Nakon tog incidenta, Ilijana mu se unela u facu i udarila ga, što je njega još više isprovocir­alo. On ju je uhvatio, nabio uza zid i udarao rukama, a da obezbeđenj­e nije reagovalo odmah, Ilijana ne bi dobro prošla.

Posle tog nemilog događaja došlo je do novog verbalnog sukoba u kojima je glavni akter bio Benjamin, a sukobio se svojim bivšim prijatelje­m Božidarom:

- Beži od mene, ti lažni prijatelju, ne trebaš mi više. Ljubio si moju devojku večeras i možeš da zaboraviš da postojim - strog je bio Benjamin prema Boži.

Božidara su te reči veoma zabolele i zbog te ozbiljne svađe želeo je da naudi sebi. Drama je postala još veća jer je Boža otišao u kuhinju i uzeo nož.

Obezbeđenj­e je i u tom trenutku uradilo svoj posao veoma spretno, oduzelo je Milovanovi­ću nož i sprečilo veliku tragediju. Devojke su vrištale zbog Bože, a

Dini Galorini je pozlilo, pala je u nesvest i zbog toga joj je pružena pomoć.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia