ZVEZDA RAZMIŠLJA O TUŽBI, angažovala advokata u Francuskoj

Alo! - - AKTUELNO -

Crvena zvezda je angažovala advokata u Francuskoj i razmatra pravni osnov da tuži list „L’ekip“posle pisanja da postoje sumnje u pokušaj nečasnih radnji uoči meča Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona, zbog narušavanja ugleda kluba.

Crveno-beli su jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacili svaku mogućnost umešanosti u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana tog kluba, a ujedno insistiraju na što bržem rasvetljavanju slučaja jer je bačena ozbiljna mrlja na ime kluba.

„U kontaktu smo s našim advokatima da bismo na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda, koji je neko, odnosno ’kredibilni doušnik’ pokušao da ugrozi. Očigledno je da nekome smeta moćna i uspešna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži želeo da diskredituje sve ostvarene uspehe koje smo postigli u proteklom periodu“, navodi se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

Iz Zvezde dodaju da ih čudi i brine što je takva neproverena informacija procurila iz UEFA i dobila tako veliki medijski prostor.

„Bez obzira na to što i list ’L’ekip’ zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv ’L’ekipa’ zbog narušavanja ugleda. FK Crvena zvezda će biti istrajan da se dođe do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo“, poručuju s „Marakane“.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.