IZMENE U GRADSKOM PREVOZU

Alo! - - BG -

Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže na Voždovcu i radova na toplovodu na Miljakovcu, doći će do izmena režima saobraćaja na šest linija javnog prevoza.

Radovi u Bulevaru Peka Dapčevića (od Voždovačkog kružnog puta do kraja Bulevara) odvijaće se u dve faze. U prvoj, od 13. do 18. oktobra, saobraćajna traka na Voždovačkom putu biće zatvorena u smeru ka Trošarini, te će vozila na liniji 50 u oba smera saobraćati redovno, ali će se u zoni radova kretati slobodnim delom kolovoza, uz naizmenično puštanje saobraćaja. Vozila na liniji 39 saobraćaće redovno, ali će autobusi sa brojem 25 i 25P (u smeru prema Kumodražu) saobraćati Kumodraškom - Bulevarom Peke Dapčevića i dalje redovnom trasom.

Za autobuse 25 i 25P privremeno će biti ukinuta stajališta „Meštrovićeva“, „Jovana Bjelića“, „Pive Karamantijevića“(u smeru ka Kumodražu).

U drugoj fazi, od 19. do 23. oktobra, na Voždovačkom putu biće zatvorena traka u smeru ka Braće Jerković, u zoni raskrsnice sa Bulevarom Peka Dapčevića.

Vozila sa linije 25 i 25P (u smeru prema Karaburmi) saobraćaće Bulevarom Peka Dapčevića - Kumodraškom ulicom i dalje redovnom trasom.

Zbog radova na toplovodnoj mreži u Čelebićkoj ulici na Miljakovcu (u smeru ka Vareškoj ulici) do 31. oktobra vozila s oznakom 54 i 502 saobraćaće u smeru ka Kanarevom brdu ulicama: Borska-vareška i dalje redovnim trasama. U suprotnom smeru, autobusi će voziti neizmenjenom trasom.

Autobusi na liniji 505 (u smeru ka Miljakovačkim stazama) saobraćaće trasom: Miljakovac 1 - Borska - Miška Kranjca i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru voziti neizmenjeno. Tokom radova privremeno će biti ukinuta stajališta „Božidara Stojanovića“ka Vareškoj za sve linije, stanica „Toplana“, „Stanka Paunovića“i 2Miljakovac 1“u smeru ka Miljakovačkim stazama za autobuse na liniji 505.

Promene na autobuskim linijama na Voždovcu i Miljakovcu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.