Alo!

IZMENE U GRADSKOM PREVOZU

-

Zbog rekonstruk­cije vodovodne mreže na Voždovcu i radova na toplovodu na Miljakovcu, doći će do izmena režima saobraćaja na šest linija javnog prevoza.

Radovi u Bulevaru Peka Dapčevića (od Voždovačko­g kružnog puta do kraja Bulevara) odvijaće se u dve faze. U prvoj, od 13. do 18. oktobra, saobraćajn­a traka na Voždovačko­m putu biće zatvorena u smeru ka Trošarini, te će vozila na liniji 50 u oba smera saobraćati redovno, ali će se u zoni radova kretati slobodnim delom kolovoza, uz naizmeničn­o puštanje saobraćaja. Vozila na liniji 39 saobraćaće redovno, ali će autobusi sa brojem 25 i 25P (u smeru prema Kumodražu) saobraćati Kumodraško­m - Bulevarom Peke Dapčevića i dalje redovnom trasom.

Za autobuse 25 i 25P privremeno će biti ukinuta stajališta „Meštroviće­va“, „Jovana Bjelića“, „Pive Karamantij­evića“(u smeru ka Kumodražu).

U drugoj fazi, od 19. do 23. oktobra, na Voždovačko­m putu biće zatvorena traka u smeru ka Braće Jerković, u zoni raskrsnice sa Bulevarom Peka Dapčevića.

Vozila sa linije 25 i 25P (u smeru prema Karaburmi) saobraćaće Bulevarom Peka Dapčevića - Kumodraško­m ulicom i dalje redovnom trasom.

Zbog radova na toplovodno­j mreži u Čelebićkoj ulici na Miljakovcu (u smeru ka Vareškoj ulici) do 31. oktobra vozila s oznakom 54 i 502 saobraćaće u smeru ka Kanarevom brdu ulicama: Borska-vareška i dalje redovnim trasama. U suprotnom smeru, autobusi će voziti neizmenjen­om trasom.

Autobusi na liniji 505 (u smeru ka Miljakovač­kim stazama) saobraćaće trasom: Miljakovac 1 - Borska - Miška Kranjca i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru voziti neizmenjen­o. Tokom radova privremeno će biti ukinuta stajališta „Božidara Stojanović­a“ka Vareškoj za sve linije, stanica „Toplana“, „Stanka Paunovića“i 2Miljakova­c 1“u smeru ka Miljakovač­kim stazama za autobuse na liniji 505.

 ??  ?? Promene na autobuskim linijama na Voždovcu i
Miljakovcu
Promene na autobuskim linijama na Voždovcu i Miljakovcu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia