Karleušina vila OD MILION EVRA!

Mala od skandala više ne želi d odseda po hotelskim sobama, već je rešila da napravi oazu mi kada putuje kod svog supruga

Alo! - - V.I.P. - Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Pop pevačica Jelena Karleuša uskoro će postati ponosna vlasnica vile u Pekingu, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Otkad je njen suprug, poznati srpski fudbaler Duško Tošić, potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Kineskim klubom „Gvanžu RF“, Jelena ne prestaje da traga za savršenom nekretninom u kojoj će ona, ali i njihove ćerkice Atina i Nika uživati kada god otputuju kod Duška.

- Jeleni je dosadilo da odseda po hotelskim sobama, a budući da je sasvim izvesno da će Duško naredne dve i po godine živeti u Kini, logično je bilo da se kupi i kuća. Nedavno je prilikom posete suprugu u Pekingu angažovala najbolju agenciju za nekretnine, te agentima jasno stavila do znanja kakav dom želi. Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, pevačica je insistirala na tome da svaka soba ima svoje kupatilo, da vila poseduje sobugarderober, kao i posebnu sobu za njene cipele, torbe i mnoge druge stvari. Kada su sve stavili na papir, agenti su joj rekli da će takva vila koštati oko milion evra - ispričao je za „Alo!“izvor blizak porodici Tošić.

- Duško nije želeo da se preterano meša ženi u izbor nekretnine jer je njemu odavno svejedno gde će prenoćiti nakon napornih treninga i utakmica. Ali, kao svaki muškarac koji želi da svojoj lepšoj polovini i ćerkicama ispunjava želje koje su u domenu njegovih mogućnosti, srećan

je ukoliko u tome uspe priča za naš list dobro upućeni izvor.

Kako je naveo, agenti su već ponudili našoj pevačici određene vile, ali se još nije pojavila ona koja će u potpunosti ispuniti Jelenine stroge i visoke kriterijume.

Podsećanja radi, naš najpoznatiji defanzivac Duško Tošić potpisavši ugovor sa klubom „Gvanžu RF“postao je drugi najplaćeniji srpski fudbaler, odmah iza Nemanje Matića. On će za dvoipogodišnji ugovor u ovom Kineskom klubu prihodovati ukupno 14,5 miliona evra. Ova brojka deluje mnogo čak i za vrhunski evropski fudbal, ali Kinezima pare nikada nisu bile problem. Po ovom ugovoru, Duško Tošić bi trebalo da zarađuje 5,8 miliona evra po sezoni. Pretvoreno u mesece, to je nešto malo preko 480.000 evra dok je na nedeljnom nivou to skoro 121.000 evropskih novčanica. Šta je kupovina vile za njega?

Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, pevačica je insistirala na tome da svaka soba ima svoje kupatilo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.