Alo!

Rođak Putinovog kuma hteo da kupi Šarićev plac i vilu!

PLJEVLJAK PREGOVARAO SA RUSIMA O PRODAJI NEKRETNINA Rus se nameračio na lokaciju na Zlatiboru od 70 ari, za koju je Pljevljak tražio milion evra, kao i vilu na Dedinju, koju je trebalo da plati 800.000 evra

- Piše: DANICA ĆURUVIJA danica.curuvija@alo.rs

Rođak kuma ruskog predsednik­a Vladimira Putina hteo je da kupi plac na Zlatiboru i vilu na Dedinju od Darka Šarića (47), saznaje „Alo!“ekskluzivn­o! On je ozbiljno zagrizao za ekskluzivn­e lokacije, za koje je trebalo da plati milion i 800.000 evra, ali je Šarić u poslednjem momentu odustao od trgovine.

Ovo nam je potvrdio i Nebojša Jestrović Jestra (47), Šarićev kum i školski drug iz detinjstva, koji je sve vreme znao za ove pregovore.

- Taj rođak Putinovog kuma je 2009. hteo da kupi od Darka plac na Zlatiboru, od 70 ari, u ekskluzivn­om naselju Karaula. Za njega je Darko tražio milion evra. Rus je, takođe, želeo da kupi i jednu od četiri Darkove kuće u ulici Baje Pivljanina na Dedinju. Posrednik u prodaji bio je Nebojša Joksović Joksa, koji je bio zadužen za Zlatibor. Na kraju je Darko odustao od prodaje, a posle je Joksović sve milionske nekretnine zadržao za sebe - kaže za „Alo!“Nebojša Jestrović.

On otkriva da je posrednik u razgovorim­a između Putinovog čoveka i Šarića bio preduzetni­k Nebojša Đokić zvani Kratki, koji im je saopštio da je Rus tražio da mu se pošalje mejl sa svim podacima o nekretnina­ma. „Alo!“je došao u posed prisluškiv­anih razgovora između Nebojše Đokića, u kojima on obaveštava Šarićeve saradnike „da je Putinov čovek vrlo zaintereso­van“i da traži da mu pošalju mejl sa svim podacima i cenama.

U tim razgovorim­a Šarić pominje da treba da se plati „milja i osamsto“(milion i 800 evra) za sve, jer je 200.000 evra još dodatno uložio za plac na Zlatiboru. Međutim, Šarić je kasnije odustao od ove transakcij­e. - Sve to stoji i u prisluškiv­anim razgovorim­a, koji nisu uvršćeni u dokaz na sudu. Zašto je tužilac Saša

Ivanić prikrio ove razgovore između Joskovića, Šarića i Jestrovića u vezi sa placevima na Zlatiboru i štamparijo­m u Beogradu? Kako to da mu promaknu baš ti razgovori? Zamislite da tužilac pušta razgovore u kojem je jedan od optuženih operisao šuljeve, a preskače razgovore u kojem se vide poslovni odnosi između Joksovića i Šarića, tačnije davanje Šarićevog novca Joksoviću - kaže izvor blizak Šarićevoj odbrani.

Jestrović nam je otkrio da je Šarić hteo da proda stan na Voždovcu i našoj poznatoj pevačici Romani Panić.

- Jeste, stan je trebalo da kupi i Romana Panić, koja je u to vreme bila verena sa kiparskim advokatom Fotosom, ali ne znam šta je dalje sa tim bilo - rekao nam je Jestrović. U prisluškiv­anim razgovorim­a se može čuti kako je Darko Šarić insistirao da se vidi šta će se uraditi sa stanom pevačice, ali i

„da se raščisti kupus“u Vojvode Stepe.

- Kakav je ovo kupus u Vojvode Stepe? Više izašlo nego što može da se proda. Raščistite ovo - poručio je Šarić Joksoviću i saradnicim­a.

Kada je Darko odustao od prodaje, Nebojša Joksović Joksa zadržao je za sebe sve milionske

nekretnine

Jestrović

Tužilac pušta razgovore u kojima se čuje da je jedan optuženi operisao šuljeve, a preskače razgovore o davanju Šarićevog novca

Joksoviću

 ??  ?? Romana Panić je bila potencijal­ni
kupac stana Darko Šarič i njegov kum Neojša Jestrovićć (desno)
Romana Panić je bila potencijal­ni kupac stana Darko Šarič i njegov kum Neojša Jestrovićć (desno)

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia