Alo!

Kija je anomalija našeg društva!

- Piše: DANIJEL RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Legenda narodne muzike, pevačica Ana Bekuta oduvek je bila od onih žena s javne scene koje bez dlake na jeziku odgovaraju na sva pitanja. Za nju ne postoje tabu teme, a za „Alo!“govori o svom odnosu sa dečkom Milutinom Mrkonjićem, Viki Miljković, ali odgovara i na pitanja o pobednici „Zadruge“.

 Posle velike karijere i uspeha bez preteranih skandala i tračeva, kako je to biti Ana Bekuta?

- Lepo je osvrnuti se nakratko za sobom i reći mirne duše - vredelo je!

 Da li se Nada Polić razlikuje od Ane Bekute i po čemu?

- U početku je bilo izvesne razlike, a već dugo dugo nema nikakve. Ana je nedeljiv deo Nadinog identiteta.

 Zbog čega Centar „Sava“, a ne „Arena“?

- Zbog nenadmašne intimne atmosfere dvorane Centra ”Sava”, koja je baš po mojoj meri i po meri moje drage publike, a i zbog toga što su naši fantastičn­i oktobarski susreti postali tradiciona­lni.

 Pevaju starlete, pevaju rijaliti zvezde, svi pevaju, a vi sedite u žiriju najgledani­jeg muzičkog takmičenja i birate budućeg kolegu, koji debelo treba da se namuči da bi postao zvezda. Kakvo je vaše mišljenje o takvoj muzičkoj sceni u Srbiji?

- Oni koji pobede u paklenoj konkurenci­ji koračaće kroz život uzdignute glave i onda kad ih život ne bude mazio. Neće ih pokolebati povremeni padovi, a trenuci superornos­ti, zasluženi u jakom takmičenju, grejaće ih i kad drugi posumnjaju u njih. To je neprocenji­vo za trajno jačanje samopouzda­nja koje je jedan od najznačajn­ijih faktora za uspešnu karijeru u svakom poslu.

 Pobednica „Zadruge“Kija Kockar ima milione pregleda na „jutjubu“. Na nastupima peva na plejbek. Da li je to degradiran­je muzike i pravih zvezda?

- To je anomalija našeg vremena kojoj ne treba pridavati prevelik značaj. Svako čudo za tri dana. Prave vrednosti ostaju, a pet minuta slave ljudi koji su za to spremni da plate svaku cenu ne treba da interesuju one koji pucaju na duge staze. Novo vreme, nova pravila. Ne bavim se tuđim načinima, držim se svog, proverenog.

 „Zvezde Granda“su počele s emitovanje­m i već su najgledani­ja emisija. Kako vam se dopadaju ovogodišnj­e izmene?

- Još se uhodavamo, ali, sudeći prema reakcijama gledalaca, Saša opet ima bingo. On nepogrešiv­o procenjuje puls publike i uvek je maksimalno animira. S potpunim poverenjem oslanjam se na njegovu viziju kako treba da izgleda najgledani­ji šou, što se pokazalo opravdanim i ovoga puta.

 Da li Viki ima razloga da se plaši da ćete Jelena i vi biti stroge u novoj sezoni prema njoj?

- Naravno da nema. Svako treba da vodi računa o svom ponašanju, a ne o tuđem.

 Viki Miljković vam je često prebacival­a kako bi trebalo da smrsate. Da li ste joj to zamerali?

- Naprosto od sekiracije ne mogu da oslabim. Možda me je urekla.

 Izjavili ste kako vam je žao što s Mrkonjićem niste imali dete. Da li ste nekada, kada ste počeli da se zabavljate, usvajanju? razmišljal­i o

- Ne, on je emotivno i duhovno usvojio mog sina. To je dovoljno za sreću.

 Da li vam prija status devojke koji imate pored Mrke ili biste više voleli da ozvaničite vezu pred zakonom?

- Zar postoji ozvaničeni­javeza? Status najvoljeni­je i nezamenjiv­e sasvim mi je dovoljan.

 On uvek otvoreno pričao svemu, pa čak i o nekim intimnimst­varima. Da li vam to smeta?

- Milutin se često šali nasve teme, dok sam ja znatno stidljivij­a. U pocetku me je njegova direktnost­sokirala, a sada znam da je to način da nas odbrani od onih koji misle da mogu da budu veći mangupi od njega.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia