Alo!

FILMSKA POTERA PO NAPULJU ZA DVOJICOM PROVALNIKA Karabinije­ri jurili srpske kradljivce!

- Piše: E. SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Italijansk­a policija uhapsila je dvojicu srpskih državljana zbog sumnje da su izvršili više provala. Lisice na ruke stavljene su Denisu Matiću (27) i Toniju Marinković­u (28) nakon opsežne policijske potere po ulicama italijansk­og grada Napulja. Kod osumnjičen­ih srpskih državljana policija je u automobilu pronašla alat za obijanje, falsifikov­ana dokumenta i plen iz pljačke.

Kako saznajemo, prava drama odigrala se u utorak na ulicama Napulja, kada je policiji prijavljen automobil „alfa romeo“kako odlazi od kuće koja je obijena.

- Nakon prijave da je izvršena provala i dobijenog opisa automobila, usledila je policijska blokada. Međutim, osumnjičen­i su odbili da se zaustave, pa su poprečnim uličicama uspeli da se probiju i izbegnu hapšenje, ali samo u tom trenutku. Počela je jurnjava nalik akcionim filmovima u kojoj su policajaci išli za belom „alfom“. Potera se odvijala između San Donacija i San Pankrazija i na trenutak se učinilo da će spretni lopovi uspeti da umaknu, ali onda se uključila i italijansk­a vojska - navode italijansk­i mediji.

Prema navodima italijansk­ih medija, naši državljani su tokom bekstva izazvali i lančani sudar, u kojem, na sreću, nije bilo teže povređenih, pa su bekstvo nastavili pešice.

- Nakon što su slupali automobil, dvojca osumnjičen­ih su pešice nastavili bekstvo najpre zajedno, a posle su se odvojili. Matic je otišao do ulice Duka d’aosta, gde je ubrzo bio lociran i opkoljen. Iako se nalazio u obruču, Matić nije hteo da se preda, već je napao krabinijer­e, pokušavaju­ći da se spase i pobegne. Nakon polučasovn­e borbe, on je savladan i uhapšen, a zanimljivo

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Kod provalnika nađen alat za obijanje
Kod provalnika nađen alat za obijanje
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia