Alo!

Moja Maja najbolja na celom svetu!

- Piše: NENAD MARKOVIĆ sport@alo.rs

Kao kapiten ove generacije srpskih odbojkašic­a, pehar namenjen najboljoj svetskoj ekipi prva je podigla Maja Ognjenović, koja je ovim uspehom zaokružila fantastičn­u karijeru. Ima u vitrinama i evropsko zlato i olimpijsku bronzu, baš kao i njen suprug Danilo Ikodinović. On je svoje medalje osvajao u bazenu, a ona na tvrdoj podlozi.

- Bravo, ženo moja, najbolja na svetu! Volim te najviše na svetu - poručio je preko Instagrama Ikodinović.

Odmah posle utakmice, jedan od najboljih vaterpolis­ta ,koje je ova zemlja ikada imala, a imala ih je zaista mnogo, otišao je do svoje kafane, gde je do zore s prijatelji­ma slavio veliki uspeh.

Tokom finalnog susreta, popularni Dača se nervirao, nervozno šetao po kući, bodreći suprugu s udaljenost­i od nekoliko hiljada kilometara.

- Teško mi je palo, a tek mogu da zamislim kako je bilo Maji. Dok sam igrao, uvek su me nervirale one priče u stilu „nama je teško, mi se nerviramo, a vama je lako u bazenu”. A ja dobro znam kako je bilo nama i mogu da osetim kako su one preživljav­ale celi turnir. Bio sam više uzbuđen nego kad sam ja igrao velike mečeve za vaterpolo reprezenta­ciju - rekao je Ikodinović u izjavi za „Večernje novosti“i dodao:

- U odbojku se ne razumem previše, ali odlično poznajem vrhunski

sport, znam šta je potrebno ekipi da se domogne krune, a one su sjajna družina. Fenomenaln­o su ih predvodile moja Maja, Tijana Bošković i Brankica Mihajlović. Njih tri su podnele najveći teret, ali i ostale su bile sjajne!

Maja je na ovom turniru, prema Dačinom mišljenju, imala poseban motiv da ga stigne po broju osvojenih medalja, u čemu je na kraju i uspela.

- Sada smo egal u porodici. Mislim da je nju to dodatno motivisalo pred odlazak u Japan - kroz smeh je rekao Ikodinović.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia