Alo!

DOBRO DOŠAO KUĆI!

-

„Kako je dobro videti te opet“... Naravno, nekim svojim, malo drugačijim stihovima pevali su navijači Mančester junajteda bivšem idolu Kristijanu Ronaldu, koji je sa Juventusom u utorak uveče gostovao na „Old Trafordu“i slavio sa 1:0.

Znali su navijači engleskog tima od koga im preti najveća opasnost, ali ih to nije sprečilo da upute toplu dobrodošli­cu Portugalcu, koji je „staroj dami“pomogao da dođe do celog plena. Transparen­ti poput „Dobro došao kući, Kristijano“i „Hvala ti za sve“sačekali su ga pre početka meča, na šta im je superstar Juventusa odgovorio.

Podsetimo, Ronaldo je sa Junajtedom osvojio tri titule u Premijer ligi i Ligu šampiona, a vratio se na „Old Traford“u utakmici u kojoj je njegov tim održao čas fudbala Mančesteru, iako rezultat od 1:0 ne govori tako.

On je učestvovao u golu Dibale poslavši loptu sa desne strane, nakon čega je pitanje pobednika bilo rešeno. Mogao je Ronaldo i da postigne gol, ali je čudesni David de Hea zaustavio njegov šut desnom nogom.

Iako su Kristijano i Juve utišali „Old Traford“, to ipak nije sprečilo publiku da ga isprati ovacijama sa stadiona. Dok je izlazio sa terena i pozirao navijaču koji je utrčao da snimi zajedničku fotografij­u sa njim, Ronaldu su aplaudiral­i navijači „crvenih đavola“, koji nisu nezadovolj­ni odmah napustili tribine, već su ostali da pozdrave bivšeg heroja. To je i te kako godilo Kristijanu, koji je tokom uspešnog šestogodiš­njeg boravka u Engleskoj osvojio „Zlatnu loptu“, pre nego što je 2009. otišao u Real. - Bila je to važna pobeda za nas, ujedno i veoma emotivan meč za mene. Sjajan je bio osećaj opet igrati na „Old Trafordu“. Navijači, hvala vam za dobrodošli­cu i podršku - napisao je Ronaldo na Instagramu.

Juventus je sada prvi u grupi H sa devet bodova, pet više ispred Junajteda. Italijansk­i gigant takođe čvrsto drži prvo mesto u Seriji A, a pre novog sudara sa Mančestero­m, 7. novembra u Torinu, očekuju ga okršaji sa Empolijem i Kaljarijem. Na drugoj strani, „crveni đavoli“predstojeć­eg vikenda igraju kod kuće protiv Evertona i pobeda im je imperativ zbog trenutno katastrofa­lnog desetog mesta.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia