Alo!

SAMO DA NA DEBELI PREŽI ništa drug nije važno

- Redakcija@alo.rs

Darko Lazić je juče hitno operisan i izvađena mu je slezina, a naredna tri dana biće odlučujuća za njegov oporavak. Kako saznajemo, Darko je i dalje životno ugrožen i u veštački indukovano­j komi, koja bi trebalo da pomogne u oporavku povređenih organa. Darku je otkazao levi bubreg, ali on na jučerašnjo­j operaciji nije diran, jer je procenjeno da bi to bilo rizično po pevačevo stanje. Takođe, unutrašnje

krvarenje je zaustavlje­no nakon što mu je izvađena slezina, pa to daje zračak nade porodici i prijatelji­ma da će uspeti da prebrodi tu najtežu bitku u svom životu.

Operacija Darka Lazića trajala je nešto više od dva sata i protekla je bez većih komplikaci­ja, ali lekari nakon toga nisu želeli da daju prognoze čak ni članovima najuže porodice.

- Tačno je da je Darku izvađena slezina, ali bubreg nije, iako je otkazao. I dalje je u veštačkoj komi, nisu ga budili jer ne bi izdržao operaciju zbog bolova. Bitno je da se telo odmori, imunitet ojača, a on se izbori sa ovim stanjem. Ukoliko se u naredna dva-tri dana stanje ne bude pogoršalo, biće dobro i izvući će se sigurno! Ukoliko se ne daj bože nešto promeni nagore, neće valjati - rekao je za „Alo!“Miljan Vračević, pevačev prijatelj, menadžer i vozač.

On kaže da je Lazić izgubio dosta krvi, ali da su dobrom organizaci­jom uspeli da pribave potrebne jedinice.

- Za Darka je krv dalo 60 ljudi. Došli su bajkeri iz Šapca, Sremske Mitrovice, Darkovi prijatelji, ljudi kojima je on pevao na veseljima, policajci... Hvala im svima u Darkovo ime - kaže Miljan.

Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović nije želeo da daje izjave ovim povodom jer su mnogi mediji, kako kaže, njegove reči pogrešno interpreti­rali, te mu stvorili ozbiljne probleme.

- Dogovor sa porodicom Darka Lazića je takav da se nikom više ne daju nikakve informacij­e. Ni zvanične, ni nezvanične. Najbolje da se o tome uopšte ne piše - rekao je on za „Alo!“, dok je Darkov lekar juče novinarima u prolazu rekao:

- Nije dobro... Kako može da bude dobro?! Ne bi trebalo više da gubi krv, ali ćemo sve videti sutra.

Kao i do sada, u zemunskoj bolnici i juče je bila porodica povređenog pevača - bivša supruga Ana Sević, devojka Marina Gogić, kao i otac Milan. Nisu želeli da govore za medije, brzim korakom su i ušli u bolnicu i izašli iz nje.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia