Alo!

BENJO MORA DA PLATI 100.000 €

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Benjamin Spahović bio je jedan od najvećih favorita za pobedu u „Parovima“, a onda ga je šokantnom odlukom produkcija izbacila iz rijalitija.

Benjo će, kako saznaje „Alo!“, morati da plati kaznu od 100.000 evra, a saglasnost za to potpisao je neposredno pre nego što je napustio kuću.

- Jeste on bio favorit, ali nisu mogli više da mu tolerišu svašta. Nije poštovao pravila, lomio je stočiće od mermera, pretio cimerima... Uopšte nije hteo da učestvuje u programu, tako da je morao da izleti - kaže izvor „Alo!“blizak produkciji.

Odluka da vilu zauvek napusti najkontrov­erzniji učesnik sedme sezone Benjamin Spahović, njegove cimere veoma je iznenadila.

Pošto je produkcija prema Benji bila blagonaklo­na i veoma popustljiv­a, ovoga puta morali su da reaguju i doneli su oštru odluku da je vreme da Sarajlija ode iz vile jer je sam potpisao saglasnost da želi da napusti „Parove“.

Voditeljka je takmičarim­a pročitala to saopštenje.

- Benjamine, zbog svega što si uradio, ti ćeš večeras izaći. Papir koji ćeš potpisati će sada biti spušten i ti napuštaš vilu - rekla je Anđela i dodala:

- Ovde ne možete kršiti pravila, dosta smo toga smo ti tolerisali. Skupa je ulaznica u vilu, a još skuplja izlaznica - drska je bila plava voditeljka.

Benjamin se našao na vratima vile spreman da izađe, a onda su usledili pozivi gledalaca, kao i poziv njegove devojke Mine. Ona ga je posavetova­la da ostane u rijalitiju i bori se do kraja.

Jedna gledateljk­a, međutim, bila je veoma brutalna i rekla je da on treba da izađe.

- Neka izađe! Šta je on pokazao? Baš ništa! Agresivac, nevaspitan, ženskaroš, ma sramota, mr’š napolje. Bolje da izađe nego da se bruka - rekla je gledateljk­a, a nakon toga je Benjamin napustio vilu, dok su ostali takmičari bili šokirani njegovim izlaskom, jer su mislili da je samo reč o neslanoj šali.

gledaoci

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia