Alo!

Nadežda uzima lekove DA NE BI PILA ALKOHOL!

SLAVICA BILJIĆ O ĆERKI KOJA JE DOŽIVELA NERVNI SLOM

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

„Vidim da nije srećna, ali mora ostati do kraja da bi vratila dug ’Pinku’“, kaže za „Alo!“majka problemati­čne zadrugarke

Najružnije psovke orile su se u „Zadruzi 2“kada su se posvađali Nadežda Biljić i njen cimer Lepi Mića. Isprovocir­ana pevačica nije mogla da se kontroliše jer joj je Mića opsovao oca, te je nastao pravi haos te večeri. Lomila je tanjire, čaše i sve što joj se našlo na putu, a kada nije uspela da dođe do Miće, ona je želela da naudi sebi. Njenoj majci Slavici ovo je veoma teško palo i za „Alo!“je otkrila što se Nadežda tako ponaša.

- Strašno mi je bilo kada sam gledala kako pokušava da iseče vene, iako znam da to toga ne može da dođe jer su svuda oko njih kamere i obezbeđenj­e. Kako god, kada se sve to dešava, ja sam uvek pod velikim stresom. Njen tata, Radoje, posle te scene pio je lekove za smirenje pošto se on veoma teško nosi s tom situacijom. A sve to ludilo je nastalo kad joj je Lepi Mića opsovao oca tvrdi majka i dodaje da bi Nadeždin otac ubio Miću od batina da je bio tamo prisutan:

- On je poludeo kada je gledao kako nju obezbeđenj­e drži i kako njegova ćera ne može da se pomeri, a ovaj Mića se

šepuri i sve vreme je vređa i ponižava. Verujem, da je mogao i da je u tom trenutku bio tamo, Radoje bi ga polomio da bi zaštitio svoje dete

- rekla je

Slavica za

„Alo!“i dodala da

Nadeždi lekovi koje pije pomažu, iako ne izgleda tako.

- Ona pije lekove da ne bi pila alkohol i da bi bila mirnija. Ranije je često potezala za čašicom kako bi se umirila,

ali, nažalost, uvek bude još gore, pa je bolje da pije lekove za smirenje koji će je stvarno umiriti. Tačno je da posle tih lekova puno spava i da je prozivaju zbog toga, ali ona tada skuplja snagu da se vrati u prostor iz kojeg bi najradije pobegla da može zabrinuto priča majka pevačice i dodaje da je veoma zahvalna svima koji su se našli Nadeždi kada je doživela nervni slom.

- Nadežda može da se zahvali Kulićkama i Brendonu koji su joj se našli, ali i Mikiju, koji joj je davao prijateljs­ke savete. Vidim da nije srećna, ali mora da ostane tamo do kraja da bi vratila dug „Pinku“. Dok je živa, neće sebi moći da oprosti što je prvi put pobegla i što je izdržala samo šest dana - kaže majka Slavica, koja se brine kako će joj dete izdržati u rijalitiju još šest meseci.

Tačno je da posle tih lekova puno spava i da je prozivaju zbog toga, ali ona tada skuplja snagu

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia