Alo!

IVAN: Pratio sam Gocu i video da me vara!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Ivan Marinković je sinoć u „Parovima“ispričao da je Marka Gajića, sadašnjeg dečka Ružice Veljković, prepoznao zbog toga što je on onaj muškarac sa kojim ga je varala bivša supruga Goca Tržan i zbog koga je zapravo pukao brak između pevačice i njega. Ružica je na tu izjavu reagovala burno.

- Sad mi je jasno zašto je Ružica sa mnom na distanci od samog početka. Sigurno joj je on rekao da je bio sa Gocom. Ja njega nisam upoznao, nismo se suočili. Video sam ga samo iz prikrajka kada sam pratio svoju bivšu ženu i video sam da izlaze iz njegovog stana. Ta slika mi je ostala urezana za ceo život - rekao je Ivan i do detalja opisao navodnu prevaru svoje bivše supruge:

- Sve je počelo kada je Goca krenula na put u Škotsku, nije me pozvala da krenem sa njom, a išao je jedan Marko, što je kod mene izazvalo sumnju. Volela je taj adrenalin, a ja baš i ne. Ona je htela da se spušta padobranom u Škotskoj. Mi smo do tada išli na svaku manifestac­iju zajedno, ali me tada nije pozvala. Mada, ja sam sumnjao da nešto ima sa tim Markom, samo sam pustio da vidim dokle će to da ide - pričao je Marinković i nastavio da se priseća:

- Jedno veče je rekla nešto što je meni bio dokaz da me vara. Zajedno smo sedeli, a ona mi kaže, večeras idem kod drugarice da spavam i tražila mi je filmove, jer ja imam kolekciju filmova. Sledećeg jutra nisam otišao na posao, već na adresu Gocine drugarice na kojoj je rekla da će biti. Njen automobil nisam video na parkingu, nije se javljala na telefon, a onda se u jednom trenutku javila i kao kod drugarice je, a ja joj kažem da sam se uspavao i tek krećem na posao. Sledećeg dana smo bili kod kumova i ona je rekla da ima sastanak, a imao sam i ja. Ona ide u

„Ušće“na sastanak sa

„Tap 011“jer su tada imali koncert. Imali smo dva automobila, ona seda u svoj, a ja u svoj automobil. Ja sam je pozvao da nam kupi nešto za jelo u „Ušću“, a u tom trenutku sam je pratio i ona je videla da je pratim i nastao je haos, ali smo nastavili da živimo zajedno - pričao je Marinković.

- Kraj se desio kada je otišla da se vidi sa Pr-om, ja sam ostao sa Lenom, poslao sam druga da vidi s kim sedi Goca u lokalu, on mi je rekao da sedi sa dva muškarca. Kada sam je pozvao, nije mi rekla da je sa dvojicom muškaraca, već samo sa Pr-om. Svi mediji su brujali o njenoj prevari i našem razvodu, poslednji kontakt smo imali u stanu kada smo imali žučnu svađu - ispričao je Marinković.

Sve je počelo kada je Goca krenula na put u Škotsku, nije me pozvala da krenem sa njom, a išao je jedan Marko: Ivan Marinković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia