Alo!

„MOGLA SAM DA UMREM, BILO JE SAD ILI NIKAD“

-

Mlada i uspešna pevačica i vlogerka Ruža Rupić (17) otkrila je za „Alo!“koji trenutak u životu je bio presudan za njen uspeh, kako je prebolela teške povrede zadobijene u saobraćajn­oj nezgodi, kao i šta misli o novim članicama žirija „Pinkovih zvezdica“.

Popularnos­t ti vrtoglavo raste, ali otkrij nam kako je sve počelo.

- Imala sam saobraćajn­u nesreću 2014. godine, udario me je auto i te noći sam mogla da poginem. Tada sam shvatila da ako neke stvari ne budem uradila odmah, možda nikad neću moći. Želela sam da počnem da snimam i, kada sam skinula gips, rekla sam sebi - sad ili nikad, i tako je sve počelo - rekla je Rupićeva, a onda nam je otkrila sve detalje nezgode koju je doživela.

- Udario me je auto kad sam pretrčaval­a ulicu. To je moja strašna greška i apelujem na sve ljude da to nikako ne rade jer to može da vas košta života. Svi su me učili tome, ali ja nisam razmišljal­a. Takva sam, dok ne udarim glavom u zid, ne naučim! Učite iz mojih grešaka. Ja posle toga nikad to nisam uradila, opametila sam se. Meni je tada bila polomljena ključna kost, nadlaktica i prvo rebro, dugo je trajao oporavak, ali trudila sam se da se oporavim što pre. Nikada nisam pravila žrtvu od sebe, nego sam verovala da mogu da se oporavim što pre i tako je i bilo - priča nam Ruža, koja i ove godine prati „Pinkove zvezdice“, u kojima se takmičila.

- Natašu Bekvalac obožavam, ona je prelepa žena, lavica, nova pesma mi se jako dopada. Pratim je još odavno i zaista je obožavam. Što se tiče nove članice žirija, vidim da se digla buka, ali ja nemam nikakvo specijalno mišljenje o Kiji. Skidam joj kapu za sve što je napravila od sebe, ali nemam neko mišljenje o njoj - kaže popularna vlogerka i otkriva da je tema ljubavi za nju vrlo bolna.

- To je bolna tema. Trenutno sam solo, ali sam zaljubljen­a. Volela bih da uskoro ne budem slobodna, ali možda bi mi i prijalo jer imala sam buran period proteklih nekoliko meseci - kaže Ruža. R. J.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia