Alo!

ŽELIM DETE, ALI TEK KADA ZAVRŠIM SA ODBOJKOM!

-

Odbojkašic­a Maja Ognjenović već šest godina uživa u stabilnoj vezi sa bivšim vaterpolis­tom Danilom Ikodinović­em, a par je nedavno otkrio da razmišlja o potomstvu.

- Deca bi bila ostvarenje svih mojih snova, samo što kod nas sportista to ide malo drugačije. Nikada nisam mogla da sebe zamislim kao osobu koja bi rodila dete, a onda se vratila da igra, iako poznajem devojke koje su se vratile na teren i na nivo igre koje su imale pre porođaja. Ni njihove karijere, a kamoli deca, nisu patila zbog toga. Ja jednostavn­o nisam tog kova. Dete će se desiti kada dođe vreme i kada budem mogla do maksimuma da se posvetim njemu i porodici. Dok moja karijera bude trajala, potomstvo će malo sačekati, a opet, to niko ne može da zna - rekla je Maja, dok je njen suprug naglasio da bi voleo da se njihovi potomci bave sportom.

- Maja voli moje ćerke, sjajna je sa njima, a meni je puno srce kada vidim koliko one vole Maju. Ona mi je dosta pomagala u tome da Andreu i Hanu privolim da se bave nekim sportom, zvala ih je i terala, ali smo na kraju odustali. Želja mi je da se moja i Majina deca bave sportom, iako na tome neću insistirat­i. Treba ih usmeravati ka tome da bi naučila šta znače red, rad i disciplina - rekao je Dača, koji je sudbonosno „da“Maji rekao 31. decembra 2016. godine.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, a naše upoznavanj­e je bilo spontano i vrlo brzo smo shvatili da smo jedno za drugo. Dogovorili smo se da se venčamo 29. decembra, ali se nešto zakompliko­valo i morali smo da to odložimo za 31. decembar. Nosila sam crnu haljinu, a na nogama sam imala crne martinke, dok je Danilo bio u košulji i farmerkama - ispričala je Maja za „Gloriju“. S. A.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia