Alo!

„Spavala sam sa Milijem da bih ušla u ’Parove’“

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Ukućane „Parova“pre nekoliko dana šokirala je informacij­a da Milutin Mili Radosavlje­vić preti Voljenki Ilić snimkom zajedničko­g seksa, koji je tajno snimio, zbog čega je u vili organizova­n poligraf u kojem su otkriveni detalji odnosa bivših partnera.

Voljenka je pred svim ukućanima odgovarala na pitanja, a iako je Mili oštro demantovao da je snimao njihov odnos, učesnica je objasnila da su snimak već videli njeni najbliži.

- Mili može da priča da sam izmislila snimak, ali istina je da nisam i da je to nešto zbog čega godinama ne mogu da spavam. Nažalost, nisam to izmislila. Iako snimak nikada nisam videla, oduvek sam sumnjala da postoji. Zet mi je rekao da postoji snimak i da ga je video, kao i da su Milijev i moj seks videli naši prijatelji. Brak moje sestre je doveden u pitanje zbog tog snimka i to nisu situacije s kojima bih se šalila - ispričala je Voljenka, a potom objasnila da ju je Mili više od deceniju molio da spavaju i da ih je snimio prvi put kada je na taj seks pristala.

- Najviše me je stid što nisam na vreme videla o kakvom se čoveku radi. Mili me je podmuklo navukao i molio da posle 15 godina njegovog bezuspešno­g udvaranja budem bar jednom s njim. Naivno sam pristala na to i gledala na to kao da ga častim jer me je ubacio u rijaliti. Verovala sam da ću mu se vremenom približiti i dočepati se snimka, a njemu dati novac koji očekuje od mene. On me je i ubacio u „Parove“ da bi mi uzeo pare i na meni zaradio - rekla je Ilićeva i dodala da joj se bivši ljubavnik gadi zbog svega što joj je uradio.

- Da umem da mrzim, mrzela bih Milija, ali ne umem. Mogu samo reći da mi niko nikada odvratniji nije bio. Gadi mi se što me je ikada dotakao. Pristala sam da spavam s njim, a on je, čim je ušao, ispričao sve o našem seksu, iako je rekao da neće. Poneo se kao klošar. Nisam ga gledala kroz seks, smatrala sam ga prijateljo­m. Spavala sam s njim da bih mu se zahvalila, a dobila sam optužbe da sam trandža, ku*va - zaključila je Voljenka.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia