Alo!

Ilieva smenjuju u ponedeljak!?

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulović@alo.rs

Tri uzastopna remija u Superligi i zaostatak za Crvenom zvezdom od 13 bodova jasan su pokazatelj da su Partizanu neophodne promene, a sva je prilika da će prvo biti smenjen sportski direktor Ivica Iliev.

Među članovima uprave crno-belih je veliki broj onih koji su nezadovolj­ni njegovim radom tokom minulih nekoliko prelaznih rokova i zatražiće da se na prvom sastanku upravnog odbora raspravlja o poverenju sportskom direktoru. Prema saznanjima našeg lista, izvesno je da bi taj susret najviših funkcioner­a ekipe iz Humske mogao da se desi u ponedeljak i do tada niko od čelnika osvajača nacionalno­g kupa ne želi da daje izjave o toj temi. Naravno, sastanak rukovodstv­a kluba ne mora nužno da znači smenu Ivice Ilieva, jer jedan broj funkcioner­a smatra da bi sa smenom trebalo sačekati do kraja jesenjeg dela prvenstva.

Bivšem napadaču Partizana, koji poslednje tri godine obavlja funkciju sportskog direktora, posao bi mogao da sačuva

eventualni trijumf ekipe Zorana Mirkovića u sutrašnjem derbi meču protiv Vojvodine u Humskoj. Ukoliko do toga dođe, bila bi to prva pobeda crno-belih još od 5. oktobra, kada je, takođe na domaćem terenu, ekipa Voždovca poražena rezultatom 4:0.

Takođe, u Partizanu ne razmišljaj­u o smeni trenera Zorana Mirkovića, već on i njegov stručni štab imaju apsolutno poverenje rukovodeći­h ljudi kluba i već se ozbiljno planira zimski prelazni rok. Takođe, već je odlučeno da tim iz Humske posle nekoliko godina pauze pripreme između dva dela prvenstva obavi u Antaliji, gde je do pre nekoliko godina bila baza crno-belih.

Iliev

tri poslednje godine obavlja

ovu funkciju

 ??  ?? Upravni odbor crno-belih bi trebalo da glasa o poverenju sportskom direktoru
Upravni odbor crno-belih bi trebalo da glasa o poverenju sportskom direktoru

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia