Alo!

DOLIJAO NAPADAČ NA BIZNISMENA?

-

Dolijao bombaš? E. N. (37) iz Prijepolja uhapšen je zbog sumnje da je bacio dva „Molotovlje­va koktela“na automobile lokalnog biznismena Adnana Mušovića (43) i izazvao požar, koji je ugrozio živote članova njegove porodice. On se tereti za izazivanje opšte opasnosti, a prava je sreća da je izbegnuta tragedija. Izgoreli su automobili u dvorištu porodice Mušović. Bombe su izazvale i požar, koji se proširio na Mušovićevu i komšijske kuće.

- Sumnja se da je on 3. novembra u ranim jutarnjim satima bacio dva „Molotovlje­va koktela“pod „mercedes“i „pežo“koji su bili parkirani u dvorištu - saopštila je prijepoljs­ka policija i dodala da je osumnjičen­om određeno zadržavanj­e do 48 sati.

Kako smo ranije saznali, kada je bomba bačena u dvorište kuće, u ulici Proletersk­ih brigada, nedaleko od centra Prijepolja, u kući se nalazila cela porodica Mušović.

- Automobili su potpuno uništeni u eksploziji, a vatra se zatim zahvatila i kuću. Porodica je mislila da je reč o zemljotres­u, zbog čega su poskakali iz kreveta, uzeli decu u naručje i pobegli na izlaz s druge strane. Odjeknule su eksplozije u roku od nekoliko sekundi. Jedan „Molotovlje­v koktel“je bačen na „mercedes“, a drugi na „pežo“. Kamere na okolnim zgradama su snimile dve osobe - kaže naš izvor.

Mušović je vlasnik špeditersk­e firme, a motiv napada nije poznat. Mušović je u policiji izjavio da ne sumnja ni na koga i da nije dobijao pretnje. N. G.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia