Alo!

Pala krv na ulici zbog devojke?

U ulici U obračunu, koji se dogodio oko 14.30 Cara Uroša kod broja 41 u Bijeljini, nepoznati mladić je napao drugog i teško ga povredio

- Piše: N. G. nemanja.govedarica@alo.rs

Jedan mladić je teško povređen u napadu u strogom centru Bijeljine, a pretpostav­lja se da je izvukao deblji kraj kada se sa drugim mladićem sukobio zbog devojke.

Kako saznajemo, obračun se dogodio juče oko 14.30 u ulici Cara Uroša kod broja 41 u Bijeljini, kada je nepoznati mladić napao drugog i naneo mu teške povrede, preneo je juče portal „semberske.com“.

Nakon incidenta nije bilo najjasnije šta se tačno dogodilo. Mediji iz Republike Srpske objavljiva­li su različite verzije događaja. Prvobitna informacij­a je ukazivala na to da je reč o oružanom napadu usred bela dana u samom centru grada, dok su pojedini portali prenosili da je reč o tuči.

- Jedan muškarac je posle obračuna ostao da leži na trotoaru obliven krvlju! Dok je mu je ekipa Hitne pomoći ukazivala pomoć i nastojala da zaustavi krvarenje, nedaleko od njega je ležao pištolj na asfaltu. Pretpostav­ka je da su se mladići prvo potukli, a da su potom potegli pištolje i zapucali jedan na drugog - navodi naš izvor blizak istrazi.

Neposredno posle obračuna policija je saopštila da je reč o tuči dvojice mladića.

- Do svađe dvojice mladića došlo je u kladionici, a onda je između njih izbila i tuča na ulici. Jedan muškarac je priveden, dok je povređenom ukazana lekarska pomoć - navodi portal „nezavisne. com“.

Neposredno posle obračuna na ulici se okupio veliki broj građana. Posmatrali su dok su lekari Hitne pomoći povređenom mladiću ukazivali pomoć, a potom su prisustvov­ali i uviđaju, ali niko od njih nije želeo da komentariš­e događaj.

Na pitanje novinara šta se dogodilo tvrdili su „da nisu videli ko je izazvao tuču, niti ko je potegao pištolj”.

Kako saznajemo, ekipa Hitne pomoći je ranjenog prevezla u urgentni blok bijeljinsk­e bolnice „Sveti Vračevi“. Do zaključenj­a ovog broja policija nije saopštila ime i prezime povređenog mladića.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia