Alo!

NAPIO, PA SILOVAO DEVOJČICU!

Jovica H. je napastvova­o ćerku svoje devojke kada je kod njega prespavala. Detetu je dao „koka-kolu“u koju je sipao vino

- Piše: ENIS SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Mladenovač­ka policija uhapsila je Jovicu H. (43) iz Barajeva zbog sumnje da je silovao ćerku (11) svoje devojke! Napastvova­nje je otkriveno kada se devojčica požalila majci da je boli stomak nakon što je prespavala kod osumnjičen­og Jovice H. Policija sumnja da je osumnjičen­i napio devojčicu, pa je onda napastvova­o. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Kako saznajemo, obljuba devojčice dogodila se u Barajevu protekle nedelje, kada je majka dovela ćerku i sina da prespavaju kod osumnjičen­og.

- Nakon što je njegova devojka otišla, Jovica je devojčici dao da popije vino pomešano sa „koka-kolom“, nakon čega je zaspala. Ujutru je majka došla po decu i tada joj se devojčica požalila da se ne oseća dobro i žalila se da je boli donji deo stomaka. Devojčica je majci rekla da je na svom telu i donjem vešu primetila skorele bele fleke kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, majka je posumnjala da se dogodilo nešto loše, ali se i se šokirala kada je pročitala dnevnik svoje ćerke nakon što su stigli kući.

- Majka i ćerka su odmah otišle u policiju da prijave Jovicu H. Slučaj je odmah preuzeli ljudi iz tužilaštva i oni su u prisustvu psihologa obavili razgovor sa devojčicom. Devojčica je delovala uplašeno i izgubljeno, ali nakon nekog vremena se otvorila i ispričala čega se seća. Rekla je da je primetila kako se „čika tata“, kako ga je zvala, penje na nju nakon što ju je smestio u krevet i da ju je jako zaboleo stomak. Nakon davanja iskaza devojčice, tužilaštvo je naredilo da se obave ginekološk­i pregled i analiza njenog donjeg veša. Pregledom je ustanovlje­no da je devojčica govorila istinu i odmah je izdat nalog za hapšenje Jovice H. - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Jovica H. je na saslušanju rekao da voli svoju devojku i njenu decu, a na optužbe nije želeo da odgovara.

Prema nezvanični­m saznanjima, Jovica i majka devojčice su odskora u vezi i ovo je prvi put da je ćerku i sina odvela kod njega da prespavaju.

Majka je objašnjava­la da je u njega imala poverenja jer je uvek kada bi dolazio kod nje u posetu bio brižan prema deci.

Ispričala je da su ga deca zavolela i govorila da bi volela da je on njihov tata. Takođe je rekla da je svaki put prilikom posete deci donosio po čokoladu. Prilikom davanja iskaza je rekla da sumnja da je njen dečko sve ranije smislio. „Bio je brižan prema mojoj deci, ali uvek je više pažnje poklanjao mojoj ćerki“. Kada vratim film, postaje mi jasno što je devojčici uvek davao duple poklone - rekla je majka prilikom davanja izjave, a prepričava naš sagovornik.

 ??  ?? Kuća manijaka Jovice H.
Kuća manijaka Jovice H.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia