NAPASTVOVAO MALOLETNICU OD 13 GODINA!

Alo! - - HRONIKA -

Bojan K. iz Pirota uhapšen je zbog sumnje da je silovao trinaestogodišnju N. S. Devojčica je bila u vezi sa njim od avgusta do početka novembra ove godine, kada je ceo slučaj otkriven, a osumnjičeni identifikovan i priveden.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni se tereti za dva krivična dela: za krivično delo života u vanbračnoj zajednici sa maloletnim licem i krivično delo silovanja. Osumnjičenom za ova dela preti kazna od tri do deset godina zatvora. Kako saznajemo, devojčica je otišla od kuće i tada se saznalo da je u vezi sa dvostruko starijim muškarcem.

Devojčicini roditelji bili su zatečeni kada im je ćerka priznala da se zaljubila i rešila da živi sa dečkom. Oni su odmah slučaj prijavili policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčica je dala izjavu u kojoj je rekla da joj se Bojan dugo udvarao i da je ona na kraju popustila i pristala da izađe sa njim. Nakon prvog izlaska, videli su se više puta, a zatim je spavala s njim. Ubrzo je shvatila da se mnogo zaljubila i na Bojanov predlog je pobegla od kuće i preselila se kod njega. Policija po nalogu tužilaštva radi na ovom slučaju. E. S.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.