Alo!

Kad vidim kako se vole, pa razvode, BOLJE MI JE DA ĆUTIM!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Nedeljko Bajić Baja godinama nije mnogo aktivan na medijskoj sceni Srbije, ali je u srcima fanova i te kako prisutan. Redovno snima nove pesme, a publiku osvaja posebnom emocijom u glasu. Za „Alo!“otkriva gde se krio svih ovih godina i zbog čega ga ne viđamo na TV ekranima.

- Ljudi će sad pomisliti svašta, ali ja se stvarno ne krijem, nego samo gledam svoja posla. Bavim se muzikom, karijerom, držim koncerte svuda širom sveta - rekao nam je Baja i dodao da mu sad već pomalo nedostaju nastupi u

Srbiji.

- Žao mi je što dugo nisam pevao u Srbiji,

Beogradu,

Novom

Sadu...

Nedostaje m i druženje sa publikom ovde. Za nekoliko dana krećem na američku turneju, a sledeće što planiram je da nešto uradim i kod nas otkrio je Nedeljko.

Veliki broj njegovih pesama ima milione pregleda na „jutjubu“, a Bajić kaže da je svestan da njegove kolege kupuju popularnos­t na internetu, što on nikad nije radio. - Iako me nema mnogo u medijama, ja sam tu. Sve pratim, znam ko šta peva, ko šta snima... Takođe, svestan sam da mnogi pevači kupuju te čuvene preglede na

„jutjubu“i da se bave takvim poslovima, ali ja nisam jedan od tih. Muzički sam stasao i sada pravim ozbiljnu muziku. Imam mnogo toga da pokažem, a borim se grčevito da budem još bolji - rekao je Baja i otkrio da mu je porodica oslonac u životu i da iz nje crpi snagu za sve.

- Moj porodični život je dobar, ne smem da se žalim. Doduše, kad vidim po medijima kako funkcioniš­e privatni život mojih kolega, nije mi dobro. Jedan dan se zaklinju na ljubav, a sutra sve ode u drugom pravcu. Upravo zbog toga se trudim da živim što normalnije i prirodnije. Trudim se da budem što bolji otac i posvećen muž, to mi je zadatak. Mislio sam da kada osnujem porodicu neću imati vremena za druge stvari, ali sada vidim da nije tako - iskren je bio pevač za „Alo!“.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia