Alo!

Za Bilovu spermu sam mislila da su fleke od spanaća!

MONIKA LEVINSKI O DETALJIMA VEZE S KLINTONOM

-

Izgleda da je moralo da prođe 20 godina za nove detalje iz afere Bila Klintona i Monike Levinski. Ona je u emisiji „Klintonova afera“ispričala nove pikanterij­e iz veze s tadašnjim američkim predsednik­om, jer, kako je navela, „želi da spreči da se tako nešto slično ponovi bilo kojoj ženi“.

- Zašto sam odlučila da učestvujem u ovom dokumentar­cu? Glavni razlog je zato što mogu. Kroz istoriju, žene su klevetane i ućutkivane. Sada je naše vreme da saopštimo svoje priče vlastitim rečima - istakla je Monika koja je u trenutku afere sa predsednik­om, bila 22-godišnja neplaćena pripravnic­a u Beloj kući i opisala susret sa Klintonom.

- Uputili smo se prema kupatilu, gde smo postali još intimniji. Delio mi je kompliment­e, ja sam uzvraćala. Došli smo do tačke u kojoj bi on u ranijim susretima uvek stao. Nekako sam zastala i pitala da li želi da nastavi. On je konačno rekao da hoće. Onda je on završio, a ja sam ga zagrlila. I on je mene zagrlio. Posle toga sam otišla.

U epizodi koju je pogledala ekipa „Njujork posta“, Monika Levinski je rekla da uopšte nije znala da ima fleku na haljini. Kako tvrdi, u jednom trenutku je pomislila da se radi o mrlji od spanaća:

- Toga dana izašla sam na večeru. Niko od ljudi koje sam srela nije rekao da imam mrlje po celoj haljini, koje sam primetila tek nakon nekoliko dana, kada sam haljinu isprobaval­a pred svojom prijatelji­com. Mislila sam da su od spanaća.

Podsećanja radi, nakon što je Bil Klinton negirao da je imao seksualne odnose s Monikom Levinski, plava haljina, na kojoj je završila njegova sperma, poslužila je kao neoborivi dokaz.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia