Alo!

Navijači ljuti zbog OTKAZA JOKANU!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Slaviša Jokanović je razrešen dužnosti šefa stručnog štaba Fulama usled loših rezultata koje je taj tim zabeležio u prvih 12 kola Premijer lige. Međutim, odluka Šahida Kana, gazde kluba sa „Krejven kotidža“, nije po volji navijača, koji su ogorčeni zbog smene srpskog stručnjaka, koji je „kolibare“vratio u elitno britansko društvo.

Poslednje mesto u Premijer ligi, samo pet osvojenih bodova, uz 31 primljeni gol, primorali su bogatog Pakistanca da, kako je naveo, donese tešku odluku.

- Zahvalnost Jokanoviću za rezultate koje je ostvario u Fulamu je večna. Nadao sam se da neću morati da objavim ovu vest, ipak, ono što smo ostvarili ove sezone primoralo me je da donesem odluku koju smatram ispravnom i u pravom trenutku, kako za igrače, tako i za klub i navijače. Jokanović će uvek imati moje poštovanje za sve što je uradio za Fulam, posebno za to što ga je vratio u Premijer ligu. Nadam se da navijači Fulama dele moje mišljenje i osećanja prema Jokanoviću i da će mi se pridružiti u željama da uspe u budućnosti, ma gde ga ona vodila izjavio je Kan.

Međutim, pristalice „kolibara“ne mire se sa odlukom prvog čoveka kluba.

„Navijači Fulama su razočarani odlaskom Slaviše Jokanovića i žele da se zahvale srpskom treneru za sve uspehe u prethodne tri godine. On je bio u stanju da napravi tim kojem su se svi divili u Čempionšip­u, tim koji je igrao sa stilom i koji je obezbedio plasman u Premijer ligu na nezaboravn­om meču na ’Vembliju’ pre nekoliko meseci“, piše u saopštenju navijača Fulama.

Bilo je i onih koji su oštrije reagovali na otpuštanje Srbina.

„Sramota. Jokanović je odličan menadžer, koji je imao teške trenutke. Zaslužio je priliku da preokrene stvari“, „Ponižen sam. Jokanović je najbolja stvar koja se dogodila Fulamu godinama“, „Nema poštovanja prema najboljem menadžeru kojeg smo imali u poslednjih 10 godina. Veoma loše učinjeno“, neki su od komentara na vest o otkazu objavljeno­j na Tviter nalogu Fulama.

 ??  ?? Razočarao navijače:
Šahid Kan Novi trener: Klaudio Ranijeri Tu odluku predsednik­a
kluba Šahida Kana simpatizer­i „kolibara“
nazivaju činom nepoštovan­ja i sramotom
Razočarao navijače: Šahid Kan Novi trener: Klaudio Ranijeri Tu odluku predsednik­a kluba Šahida Kana simpatizer­i „kolibara“ nazivaju činom nepoštovan­ja i sramotom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia