Alo!

GOSTI CEPALI BABIĆA!

-

Grlili ga i cepali! Zoran Babić, direktor „Koridora Srbije” i član Predsedniš­tva SNS-A, dobio je treće dete, a rođenje sina Davida proslavio je u sredu uveče u jednom hotelu u Beogradu.

Slavlju su prisustvov­ale njegove brojne kolege, prijatelji i članovi porodice, a gosti su mu, kao što običaji nalažu, iscepali majicu i uzeli „pelcer“, koji bi trebalo da donese sreću i onima koji još nemaju dece.

Direktor „Koridora Srbije” je te večeri promenio veliki broj majica, na kojima je pisalo: „Zvezda je rođena – David“, a među prvima mu je majicu pocepala ćerka Teodora.

Njegove ćerke iz prvog braka su bile među najveselij­ima, a na svojim nalozima na društvenoj mreži Instagram su čitavo veče objavljiva­le slike i snimke sa proslave. Sudeći po snimcima, atmosfera je bila odlična, a za pesmu je bio zadužen Slavko Banjac.

Zoran Babić je odmah nakon rođenja sina Davida, koji je na rođenju imao 4,2 kilograma i 55 centimetar­a, za „Alo!” otkrio da se oseća presrećno.

- Osećam se tako podmlađeno, tako ponosno, tako lepo. Neverovata­n je osećaj držati to malo stvorenje u rukama, koje nije tako malo, jer ima 4,2 kilograma - kazao nam je on tada kroz smeh i otkrio da je sa sinom već uspostavio neku vrstu odnosa i komunikaci­je.

- Čim sam sina uzeo u ruke, odmah je prestao da plače. Mama i beba su odlično. Supruga se porodila carskim rezom, junački je iznela i trudnoću i sam porođaj - naveo je Babić i otkrio da su se Davidu obradovale i njegove ćerke iz prvog braka.

- Starija ćerka je na Instagramu već postavila neke objave, a mlađa ćerka mi je jutros rekla: „Molim te, zovi me čim se Sandra porodi, nema veze što sam na času. Baš me briga i da dobijem ukor, ali danas se rađa moj brat” - poručio je Babić. D. Ramadani

 ??  ?? Ćerka Teodora među prvima pocepala Babiću
majicu
Ćerka Teodora među prvima pocepala Babiću majicu
 ??  ?? Ponosni otac nije
skrivao sreću
Ponosni otac nije skrivao sreću
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia