Student bio deo logistike u ubistvu!?

Alo! - - HRONIKA -

Crnogorski državljanin Drago Božović (20), koji je 26. novembra teško ranjen u sačekuši na Bežanijskoj kosi, povezan je, kako sumnja policija, sa jednom likvidacijom koja se nedavno dogodila u Beogradu. Upravo je to, kako se sumnja, bio motiv za napad na njega. Božović je i dalje u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život, jer mu je metak, prema nezvaničnim saznanjima, ostao u glavi.

Sumnja se da je Božoviću studiranje u Beogradu bilo samo pokriće za vezu sa jednim klanom koji se bavi rasturanjem narkotika, prenosi crnogorski sajt „borba.me“.

- Policija sumnja da je Božović bio deo logistike prilikom jednog mafijaškog ubistva. Sumnja se da je on obezbedio motocikl ekipi koja je učestvovala u jednoj likvidaciji. U tome najverovatnije i leži motiv za napad na njega, koji je izvršila suparnička ekipa - otkriva izvor crnogorskog sajta.

Božović je u ponedeljak uveče stajao sam na trotoaru, a upucan je kada je iznenada naišao tamni automobil nalik na „fijat punto”. On se dovodi u vezu sa trgovinom narkoticima, nekoliko puta je privođen zbog rasturanja droge, ali nije osuđivan. E. S.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.