Brat mu harao sa Magdom, NJEGA STIGLA KLETVA!

Pokojni Agasi se kockao naveliko, nameštao je rezultate u kladionicama, švercovao alkohol, prao novac da bi zaradio veću količinu novca, kaže naš izvor iz istrage

Alo! - - HRONIKA - Piše: MIROSLAVA OBADIĆ [email protected]

Dragan (53) zvani Agasi i Svetlana (46) Zolnajić iz Aleksandrova kod Subotice, za kojima je policija tragala 11 dana, pronađeni su u sredu na različitim lokacijama u Subotici. Dragan je nađen sa prostrelnom ranom od metka u glavi, u kući bivšeg zeta u Aleksandrovu, ali je posle borbe lekara za njegov život preminuo u subotičkoj bolnici. Njegova supruga Svetlana pronađena je mrtva pola sata kasnije, na jednom salašu na periferiji Subotice.

Meštani nagađaju da je Dragan ubio suprugu, a potom pokušao sebi da oduzme život, ali ima i onih koji su uvereni da ih je neko ubio iz osvete. - Ako je on to uradio, mislim da je skrenuo totalno! Ako je osveta zbog dugova, ne čudi me. Baš smo se potresli. Za Dragana smo znali da je radio svakakve poslove. Bilo je dana kada su lepo živeli, a bilo je i kriza. Svetlana je otišla u Srbiju a posle u Sloveniju. Finansirala je ćerku, koja je student farmacije. Ušao je u te mutne poslove. Patio je i mučio se, tako da je sam provodio vreme u porodičnoj kući - kaže komšinica, koja Dragana pamti kao dobrog druga i komšiju.

- Telo njegove supruge pronađeno je u jednom šahtu na salašu, prekriveno ćebićima i džakovimakaže naš izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

Svetlanu i Dragana Zolnajić u Aleksandrovu svi pamte kao druželjubive, vedre, spremne da pomognu drugima u nevolji.

- Nisam čula pucanj, niti bilo šta što bi ukazivalo da se u kući nešto dešava - kaže Snežana S., komšinica, dok Draganovi poznanici kažu da se družio sa prestupnicima i da je bio upleten u kriminalne poslove.

- Kockao se naveliko! Nameštao je rezultate u kladionicama, bavio se i švercom alkohola, pranjem novca. Jedno vreme je bio situiran i živeo je raskalašno, a onda je zapao u finansijsku krizu - dodaje naš izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

- Dragan je brat od tetke Ivice Simkovića, koji je poznat po tome što je bio u grupi serijskog ubice Marinka Magde iz Subotice, koji u Mađarskoj služi kaznu doživotne robije. Simković je osuđen na 20 godina robije, ali je odležao 15 godina. Sada je zaštićeni svedok i cinkari mnoge kriminalce. Ta rodbinska veza pokojnog Dragana sigurno je uticala i na njegov dalji životni put, jer su porodično bili na ivici zakona - otkriva naš izvor.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.