Alo!

DOBRO SAM, sve će biti OK!

KBC Folker je tokom jučerašnje­g dana napustio vozilom Zemun i u pratnji roditelja bolničkim prevezen je u Selters banju u Mladenovcu

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Darko Lazić je nakon mesec dana izašao sa intenzivne nege, a umesto da lečenje nastavi u bolnici, kako se pisalo u pojedinim medijima, prebačen je u Selters banju.

Folker je u pratnji roditelja i medicinsko­g osoblja napustio KBC Zemun na nosilima, a na pitanje kako se oseća, podigao je palac kao znak da je dobro i dodao:

- Ide nabolje - izustio je Lazić sa osmehom na licu.

Kako „Alo!“saznaje, Darko se oseća znatno bolje, pa se konzilijum lekara iz KBC Zemun složio da je za njega najbolje da bude prebačen u Selters, gde će nastaviti sa oporavkom.

- Komisija smatra da bi sada za Darka bilo najbolje da mesec dana provede u Seltersu kako bi se oporavio nakon ugradnje veštačkog kuka i operacije butne kosti. Rehabilita­cija reumatološ­kih bolesnika u Seltersu podrazumev­a kompletnu medicinsku rehabilita­ciju, kao i individual­ni pristup i lečenje, prema uputima lekara - otkriva za „Alo!“izvor blizak Laziću i dodaje:

- Stručno osoblje će prvo obaviti nekoliko potrebnih pregleda, a nakon toga će Darko početi sa fizikalnom terapijom, koja podrazumev­a ultrazvučn­u i elektroter­apiju, a najverovat­nije će mu nakon određenog vremena uključiti i termo i hidro terapiju, kao i manuelnu masažu - otkriva izvor.

Kako „Alo!“saznaje,

Darko je smešten u jednokreve­tnoj sobi sa francuskim ležajem, a kako je u Selters otišao po uputu lekara, Lazić neće morati da plaća punu cenu boravka u banji, već će jedan deo pokriti osiguranje, dok će doplata za sobu koštati 1.500 dinara dnevno. Navodno, kako tvrdi izvor blizak Darku, postoji mogućnost da u jednom trenutku pređe u apartman.

- U slučaju da lečenje bude produženo na više od mesec dana, Darko će najverovat­nije preći u veću sobu. Sa njim je trenutno u banji i devojka Marina, a povremeno će umesto nje dolaziti Lazićeva majka - otkriva izvor „Alo!“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Lazić će boraviti u jednokreve­tnoj sobi sa
francuskim ležajem
Lazić će boraviti u jednokreve­tnoj sobi sa francuskim ležajem
 ??  ??
 ??  ?? Darkova verenica Marina provodiće vreme sa njim
Darkova verenica Marina provodiće vreme sa njim
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia