Naše su pevačice daleko od Amerike!

Alo! - - V.I.P. -

Pevačica Dijana Didi Janković se nedavno vratila iz Amerike i, kao i uvek, o svojim kolegama iz Srbije nema baš pozitivno mišljenje. Kako kaže, poznati koje viđa u domovini daleko su od američkih zvezda.

- Kada se radi o našim zvezdama, ne bih nikoga izdvojila što se tiče smisla za modu. Jednostavno, ne mogu da se porede sa američkim zvezdama. Naši poznati moraju još mnogo da uče i da vide. Nikada nisam tražila inspiraciju u koleginicama sa estrade. Sebi sam najbolja inspiracija - kaže pevačica i ističe da nikada ne bi, kao neke koleginice, ušla u rijalitiji, budući da je u Americi snimila sopstveni.

- Nikada nisam bila tip za rijalitije kakvi se kod nas snimaju. Jednostavno, ne bih mogla da budem u zatvorenom prostoru pod tim uslovima. Rijaliti na kojem ja radim nešto je potpuno drugačije. Vredno snimamo svaki korak moje karijere i život jedne zvezde koja dođe iz male Srbije kako bi postigla uspeh u svetu. Prikazujemo kako izgleda početi od nule i sve je odrađeno na svetkom nivou - zaključuje Jankovićeva za „Alo!“. O. K.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.