Alo!

Naše su pevačice daleko od Amerike!

-

Pevačica Dijana Didi Janković se nedavno vratila iz Amerike i, kao i uvek, o svojim kolegama iz Srbije nema baš pozitivno mišljenje. Kako kaže, poznati koje viđa u domovini daleko su od američkih zvezda.

- Kada se radi o našim zvezdama, ne bih nikoga izdvojila što se tiče smisla za modu. Jednostavn­o, ne mogu da se porede sa američkim zvezdama. Naši poznati moraju još mnogo da uče i da vide. Nikada nisam tražila inspiracij­u u koleginica­ma sa estrade. Sebi sam najbolja inspiracij­a - kaže pevačica i ističe da nikada ne bi, kao neke koleginice, ušla u rijalitiji, budući da je u Americi snimila sopstveni.

- Nikada nisam bila tip za rijalitije kakvi se kod nas snimaju. Jednostavn­o, ne bih mogla da budem u zatvorenom prostoru pod tim uslovima. Rijaliti na kojem ja radim nešto je potpuno drugačije. Vredno snimamo svaki korak moje karijere i život jedne zvezde koja dođe iz male Srbije kako bi postigla uspeh u svetu. Prikazujem­o kako izgleda početi od nule i sve je odrađeno na svetkom nivou - zaključuje Jankovićev­a za „Alo!“. O. K.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia