Alo!

AKO JE ONA S SA NJIM, I JA

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Mile Kitić, jedan od naših najpopular­nijih pevača u dijaspori, koji, kako kaže, do 2020. godine nema nijedan slobodan termin za nastup, u razgovoru za „Alo!” prvi put je govorio o skandalu koji potresa javnost. Kao bomba je odjeknula vest da je razlog ljubavnog brodoloma Ane Nikolić i Raste upravo njegova ćerka Elena.

- Elena mi je rekla da je to izašlo u novinama, mada ja odavno ne čitam žutu štampu. Ja ne verujem da je to istina, mada, ako i jeste i ako je ona srećna, ja nemam ništa protiv. Ona je već odrasla devojka i zna šta radi. Pametna je i ja njene odluke ne dovodim u pitanje.

Znam da sarađuje sa Rastom, da joj je radio pesme i da će tek raditi, ali mislim da tu nema mesta za ljubavne priče. Ona se zabavljala s jednim fudbalerom, drugačiji momci nju privlače. Mada, nikad se ne zna - kaže iskreno pevač.

- Ne znam da li ima istine u tome, ja se u to ne petljam, niti me to interesuje. Ona je već odrasla i ja mislim da ona ima neke druge ciljeve. Sa Rastom je radila jednu pesmu, a trenutno pripremaju i drugu. O svojim emotivnim vezama ne razgovara sa mnom, niti je ja pitam nešto na tu temu. Ona ima 21 godinu, ona odlučuje s kim će da bude. Izbor je njen i u to se nikada neću mešati kaže Kitić i dodaje da se on, ukoliko je Elena zaista u vezi sa

Rastom, tome neće protiviti.

- Ako je ona srećna, i ja

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia