KIJINA PLJUVAČINA O NJOJ GOVORI SVE

Alo! - - V.I.P. - Piše: OLIVERA KONATAR [email protected]

Anabela Atijas, koja je pre nekoliko dana ušla u „Zadrugu 2“kako bi pružila podršku ćerki i nakratko razgovarala sa njom, za „Alo!“otkriva od kojih bolesti se Luna lečila, ali i kako reaguje na prozivke koje joj Kija Kockar svakodnevno upućuje.

Iako je Kija u nedavnoj objavi na Instagramu njenu ćerku ponovo nazvala ološem i sramotom, Anabela kaže da je ne osuđuje.

- Ne boli me kada je Kija naziva ološem. Želim joj svu sreću. Znate kako kažu, cilj ne bira sredstvo. Bitno je ko kaže, a ne šta kaže. To što Kija priča za Lunu ne govori o Luni, već samo o Kockarevoj - kaže Anabela i otkriva koje su to psihičke bolesti na Luni ostavile trag.

- Luna je preživela pakao u poslednjih godinu dana. Ne postoji nijedan lek, nijedna pilula koja može da izleči bol posle ljubavi.

Moje dete je lečilo nesanicu, noćne more, klaustrofobiju, agorafobiju...

Za nju se „Zadruga“nikada nije završila, od ljudi na ulici, do pretnji i svega. Mi smo to lečili i to je sad

OK jer se ponovnim ulaskom u rijaliti suočila sa svojim najvećim demonom - priča pevačica i demantuje ćerkinu priču da porodica ima velike finansijske probleme.

- Luna je zbog griže savesti izgovorila da želi da nam pomogne materijalno. Nema potrebe za tim, moj suprug radi, a ja nastupam - kaže pevačica, kojoj je susret sa ćerkom dao potrebnu snagu.

- Drago mi je da sam dobila priliku da vidim Lunu. Mnogo smo vezane, a to može da razume samo neko ko ima takav odnos sa svojim detetom. Tri meseca mi je nedostajala i kada sam je zagrlila i pomirisala, dobila sam snagu da nastavim da se borim. Dugo sam na estradi, ali sam uvek gledala da prema drugima budem čovek i vodila sam se onom čuvenom: „Kad se penješ stepenicama uspeha, uvek pozdravi one koje sretneš, jer ih možeš opet videti kad budeš silazio.“Nikada ne znate ko će vam i kada zatrebati i novopečene zvezde ne treba da zatvaraju zadnjicom vrata zaključuje Anabela za „Alo!“.

Moje dete

je lečilo nesanicu, noćne more, klaustrofobiju, agorafobiju...

Sada je OK

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.