Alo!

KIJINA PLJUVAČINA O NJOJ GOVORI SVE

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Anabela Atijas, koja je pre nekoliko dana ušla u „Zadrugu 2“kako bi pružila podršku ćerki i nakratko razgovaral­a sa njom, za „Alo!“otkriva od kojih bolesti se Luna lečila, ali i kako reaguje na prozivke koje joj Kija Kockar svakodnevn­o upućuje.

Iako je Kija u nedavnoj objavi na Instagramu njenu ćerku ponovo nazvala ološem i sramotom, Anabela kaže da je ne osuđuje.

- Ne boli me kada je Kija naziva ološem. Želim joj svu sreću. Znate kako kažu, cilj ne bira sredstvo. Bitno je ko kaže, a ne šta kaže. To što Kija priča za Lunu ne govori o Luni, već samo o Kockarevoj - kaže Anabela i otkriva koje su to psihičke bolesti na Luni ostavile trag.

- Luna je preživela pakao u poslednjih godinu dana. Ne postoji nijedan lek, nijedna pilula koja može da izleči bol posle ljubavi.

Moje dete je lečilo nesanicu, noćne more, klaustrofo­biju, agorafobij­u...

Za nju se „Zadruga“nikada nije završila, od ljudi na ulici, do pretnji i svega. Mi smo to lečili i to je sad

OK jer se ponovnim ulaskom u rijaliti suočila sa svojim najvećim demonom - priča pevačica i demantuje ćerkinu priču da porodica ima velike finansijsk­e probleme.

- Luna je zbog griže savesti izgovorila da želi da nam pomogne materijaln­o. Nema potrebe za tim, moj suprug radi, a ja nastupam - kaže pevačica, kojoj je susret sa ćerkom dao potrebnu snagu.

- Drago mi je da sam dobila priliku da vidim Lunu. Mnogo smo vezane, a to može da razume samo neko ko ima takav odnos sa svojim detetom. Tri meseca mi je nedostajal­a i kada sam je zagrlila i pomirisala, dobila sam snagu da nastavim da se borim. Dugo sam na estradi, ali sam uvek gledala da prema drugima budem čovek i vodila sam se onom čuvenom: „Kad se penješ stepenicam­a uspeha, uvek pozdravi one koje sretneš, jer ih možeš opet videti kad budeš silazio.“Nikada ne znate ko će vam i kada zatrebati i novopečene zvezde ne treba da zatvaraju zadnjicom vrata zaključuje Anabela za „Alo!“.

Moje dete

je lečilo nesanicu, noćne more, klaustrofo­biju, agorafobij­u...

Sada je OK

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia