Alo!

DA LI STE VIDOVITI?

Vera u intuiciju preduslov je za njeno praktično funkcionis­anje

-

Intuicija se javlja kao predosećaj, specifičan fizički simptom, spontana asocijacij­a, sećanje na minuli događaj ili osobu i kroz nadahnuće. Intuicija vam može pomoći da se u pravo vreme nađete na pravom mestu ili da izbegnete neugodne ili čak pogubne susrete i mesta, a da toga niste ni svesni. Kako biste imali vođstvo intuicije, neophodno je bez predrasuda priznati njeno postojanje. Vera u intuiciju preduslov je za njeno praktično funkcionis­anje.

Ne može vas voditi kroz život nešto u šta ne verujete. Ako imate jako razvijenu intuiciju i u dobrim ste odnosima sa svojim unutrašnji­m glasom i podsvešću, koja vam često šalje odgovore na važna pitanja, to je dar.

No imajte na umu da postoje različite vrste intuicije. Možda ste vidoviti, možete videti (sanjati) budućnost ili videti duhove ili anđele. Možda imate fizičke osećaje, odnosno neke vam se stvari javljaju u obliku nelagode ili bola, ili vam možda informacij­e i odgovori samo odjednom padnu na pamet.

Pretpostav­lja se da intuitivna osoba ima jedan snažnije razvijen dar, no može primati odgovore na dva ili više načina. Proverite kojoj kategoriji pripadate - svako „da“koje date kao odgovor na pitanja u prilogu vredi jedan bod, a tip se određuje prema najvećem broju pozitivnih odgovora.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia