Alo!

TERZIĆ:

POKAZALI SMO DA MOŽEMO PROTIV NAJBOLJIH!

-

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, smatra da je drugo poluvreme na utakmici sa Napolijem ostavilo odličan utisak na ljubitelje crveno-belih i da veruje u budućnost ove ekipe.

- Možda se na početku nismo snašli sa onako brzom i izvanredno­m igrom Napolija, kao da igrači nisu verovali u sebe. U drugom poluvremen­u smo se pokazali u potpuno drugačijem svetlu, posebno u poslednjih pola sata. Verovatno su izmene i ulazak Joveljića, Jovančića i Ebisilija doprinele da steknemo sigurnost na sredini terena i uveren sam da smo pokazali da Zvezda ima ozbiljan potencijal i budućnost. U drugom poluvremen­u smo još jednom pokazali da možemo da igramo protiv najboljih, a Marko Marin da može da igra u svakom timu Evrope. Ostaje žal što od početka nismo igrali sa više samopouzda­nja jer smo u nastavku pokazali da znamo da igramo - istakao je Terzić.

Niz povreda praktično je krojio tim crveno-belih.

- Sigurno je da su kadrovski problemi značajno uticali na odnos snaga. Jovančić i Ebisilio su tek juče odradili prvi trening posle povreda, a ipak su doneli mnogo svojim ulaskom. Ovo je još jedna potvrda da smo ispravno postupili kad smo doveli toliko igrača, jer u suprotnom ne bismo izdržali ovaj ritam - dodao je Terzić.

 ??  ?? Kadrovski problemi su uticali na odnos snaga u Napulju:
Terzić
Kadrovski problemi su uticali na odnos snaga u Napulju: Terzić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia