Alo!

Bobi rastura Amere!

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Boban Marjanović ponovo dominira, do te mere da mu čak i Ameri iz rivalskih ekipa odaju priznanje! Srpski centar našao se u startnoj postavi Klipersa, koji su savladali Finiks Sanse sa 115:99, a Bobi je za 19 minuta kao starter ubacio 12 poena i imao 12 skokova (3/6 iz igre, 6/6 slobodna bacanja). Sada njegov tim drži vrh Zapada sa 14-6. Nažalost, drugi Srbin u Klipersima, Miloš Teodosić, nije dobio šansu ni na ovom meču. Na drugoj strani, Sansima je ovo bio 17. poraz na 21 meču i oni drže začelje Zapadne konferenci­je.

Deandre Ejton, košarkaš Sansa, priznao je da ga je Bobi totalno rasturio. Nije mala stvar kada momak za koga se smatra da će biti buduća NBA zvezda kaže tako nešto. Centar Finiksa je igrajući protiv Bobija završio meč sa samo četiri poena i devet skokova!

- Stvarno me je taj visoki momak iz Klipersa oduvao. Neću da vas lažem. On je ogroman, ogroman čovek. Jednom rečju, rasturio me je - rekao je košarkaš koji je bio prvi pik na draftu 2018. godine, a u debitantsk­oj sezoni u NBA beleži prosečno 17 poena, uz 10,5 skokova i 2,7 asistencij­a.

 ??  ?? Iskustvo pre svega: Bobi Priznao da ga je Srbin uništio na terenu: Ejton
Iskustvo pre svega: Bobi Priznao da ga je Srbin uništio na terenu: Ejton

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia