Alo!

SA MU*IMA NA PSŽ!

„Kako smo pobedili Liverpul pred našim navijačima, tako možemo i Francuze. Samo ako budemo hrabri“

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Sve dok

teoretske ima

šanse, verovaćemo

u prolaz

Milan Borjan je još jednom pokazao da je golman najveće klase. Primio je tri gola u Napulju (3:1), ali je u još isto toliko navrata fantastičn­o intervenis­ao i pokazao da je uz Marka Marina čovek bez koga crveno-beli, prosto, ne mogu.

Borjan ipak žali zbog poraza, ali gleda dalje i sve dok ima i teoretske šanse za prolazak u Ligu Evrope, kanadski reprezenta­tivac kaže da se neće predavati.

- Greške su nas koštale, primili smo tri gola, ali idemo dalje. Igrali smo generalno dobro i treba tako da nastavimo, da sledeće godine pokušamo da nešto uradimo u Ligi šampiona. Pre toga, neophodno je da podignemo glavu i okrenemo se našem prvenstvu, osvojimo duplu krunu i ponovo se nađemo u ovom takmičenju. Svojoj ekipi čestitam na borbenosti - rekao je Borjan. O predstojeć­em meču sa Pari Sen Žermenom (11. decembar, „Marakana“), koji ne briljira na gostovanji­ma, Borjan kaže: - Svaka utakmica u Ligi šampiona je teška. Mi smo neiskusna ekipa i ovo nam dobro dođe kao važna lekcija za budućnost. Niko nije očekivao da ćemo uzeti četiri boda u grupi. Još smo teoretski u igri za Ligu Evrope na proleće, ima šanse. Igraćemo protiv jakog protivnika, daćemo sve od sebe da pokušamo pred našim navijačima da pobedimo. Kako smo pobedili Liverpul pred našim navijačima, tako možemo da iznenadimo i Pari Sen Žermen. Treba da izađemo sa dosta, da ne budem vulgaran, onih „muških stvari“i pokušamo da dođemo do pobede - jasan je čuvar mreže srpskog šampiona.

 ??  ?? Debitovao u eliti sa 19 godina: Joveljić
Debitovao u eliti sa 19 godina: Joveljić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia