Alo!

Mica zapalila crveni tepih!

Pop zvezda Milica Pavlović zablistala na „Story“žurki

-

Pop pevačica Milica Pavlović među prvima je stigla na spektakula­rnu proslavu 13. rođendana magazina „Story“, a svojim stajlingom je sve prisutne ostavila bez daha.

- Ne znam zbog čega je ova kreacija podigla toliku prašinu i zašto bi za ovu haljinu bila potrebna hrabrost. Po mom mišljenju, ovo je jedna prelepa haljina za jednu sigurnu ženu, i više sam nego zadovoljna ovim stajlingom - rekla je pevačica.

Iako još živi sama, Milica ne razmišlja o kupovini stana, u koji bi jednog dana mogla da useli i dečka.

- Još nisam kupila stan, to je zasad na čekanju. Mislim da će se moje stambeno pitanje rešiti tek kada moj sledeći album bude maksimalno zaživeo i kada budem rasterećen­a i apsolutno spremna da se posvetim nekom novom prostoru. Samim tim dolazi i energija za odluku da živim sama i da imam svoju nekretninu - istakla je Pavlovićev­a, čije srce još niko nije osvojio.

- Ljubav nemam, ali je priželjkuj­em stalno, iako nekako uvek ostane samo na priželjkiv­anju.

Sada sam posvećena muzici i pripremama za novi album. Iako sam dupli Lav u horoskopu, ovo je čak i za mene jedan zaista težak i iscrpljuju­ći posao. Po ceo dan sam u studiju, preslušava­m mikseve, radim na spotovima za osam novih pesama i svašta nešto je u pripremi. Zasad mi je to primarno - zaključila je pevačica za „Alo!“.

O. K.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia