Alo!

Zaradio „šljivu“zbog ZELENAŠKOG DUGA?

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Tučom započeli novogodišn­ji matine! U incidentu koji se dogodio u centru Zrenjanina uoči dočeka 2019. godine učestvoval­i su funkcioner SPS-A Željko Malušić zvani Željko Kamel i Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije, koji je pomoćnik načelnika u Policijsko­j upravi Zrenjanin! Kako „Alo!“saznaje, sukob je izbio zbog navodnog zelenaškog duga od nekoliko desetina hiljada evra, a Željko Trajković je izvukao deblji kraj. Njegova fotografij­a sa „šljivom“ispod desnog oka osvanula je kasnije na Fejsbuku, sa šaljivim potpisom: „Ljubav… Nije mu se svideo ručak“.

Incident se dogodio 31. decembra prošle godine u prepodnevn­im satima, za vreme novogodiš- njeg matinea u kafi- ću „Vremeplov“u centru Zrenjanina. Kao svedoci do- gađaja pominju se Dragan Ćapin, pomoćnik grado- načelnika, Dra- gan Vulešević, član Gradskog veća, Ra- dovan Bulajić, ne- kadašnji predsednik Skupštine grada, dr Bo- ban Đukanović, funkci- oner SPS-A, kao i gradonačel­nik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Kako „Alo!“saznaje iz izvora bliskih istrazi, svađa je izbila jer zamenik načelnika policije socijalist­i nije vratio navodni zelenaški dug!

- Deblji kraj je izvukao Željko Trajković, pomoćnik načelnika Policijske uprave Zrenjanin, koji je bivši član rvačke reprezenta­cije Srbije i predsednik Rvačkog saveza Srbije. Intervenis­ala je lekarska ekipa, koja je Trajkoviću ukazala pomoć, a bilo je i privođenja u policiju na saslušanje. Kamelu se posle ovog incidenta navodno ljulja fotelja predsednik­a Gradskog odbora SPS-A za Zrenjanin. Priča se da će ga zameniti Bojan Marković, bivši načelnik Policijske uprave Zrenjanin - kaže naš sagovornik i dodaje da policija proverava izjave svedoka da su oba aktera tuče navodno povezana sa zelenašima u Zrenjaninu.

- Proverava se da li je tuča zaista izbila zbog novčanog duga, kako se nezvanično priča. Pominju se različite brojke, od više desetina hiljada evra do 100.000 evra, ali za to još nema dokaza, dok su akteri incidenta odbili da kažu zbog čega su sevale pesnice. Zamenik Trajković se sumnjiči da je umešan u aferu „origano“, zajedno sa Nenadom Armušem, načelnikom odeljenja kriminalis­tičke policije. Ovaj slučaj još nije rasvetljen do kraja, a prvi rezultati istrage su ukazivali da su obojica, navodno, bili povezani sa lokalnim narkodiler­ima i zaplenom marihuane, dok je naknadno veštačenje pokazalo „da nije u pitanju droga, već origano“. Protiv Trajkovića i Armuša su podnošene prijave zbog sumnje da štite narko-dilere u Zrenjaninu i Novom Sadu i sklanjaju krivične prijave protiv njih - tvrdi naš sagovornik blizak policiji, koji je insistirao na anonimnost­i.

Pozvali smo juče Trajkovića i Malušića za komentar, ali se oni nisu javljali na brojeve telefona koji su nam poznati.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia