Alo!

PROSTITUCI­JI: O MILJANA KULIĆ BOLJA SAM OD MINE 100 PUTA!

-

Kada je Mina Vrbaški javno progovoril­a o životnom periodu kada se bavila prostituci­jom, Miljana Kulić se šokirala i tvrdi da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolila. Dečku Lazaru Čoliću Zoli otkrila je da je na Instagramu dobila dosta nepristojn­ih ponuda.

- Moj obraz nema cenu, ne bih dozvolila nikome da me tako tretira. Bolja sam od Mine 100 puta. Jedan pijanac je pokušao da me uhvati za dupe na poslu i udarila sam ga po ruci, donosila sam čašu vode i samo sam mu slomila ruku - poverila se ona Lazaru i dodala:

- Moj otac je često ulazio na moj Instagram profil i bio šokiran šta su mi sve momci pisali. „Koliko bih voleo da te vidim“, „ne pitam koliko košta, samo želim da ti ga stavim“…tata je uzimao telefon, tražio brojeve tih prostaka i zvao ih. Mnogi su mi slali slike one stvari, a meni telefon stoji na stolu i otac je ludeo zbog toga. Kad bi ljudi znali samo šta mi pišu, to je užas. Sramota me je da i pročitam. Ja teram Tijanu da gleda te vulgarne poruke, pa ne sme ni ona. Onda mama uzme da pogleda, pa samo što se ne šlogira, govori mi da sam stoka što to trpim i da moram sve te budale da blokiram - otkrila je Miljana K. Lazarević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia