Alo!

Napila sam se i ostala bez zuba!

-

Milica Todorović jedna je od retkih pevačica koje nemaju problem da govore o svom privatnom životu, kao ni o situacijam­a koje su im se dešavale. U jednoj emisiji, Milica je ispričala kako je jednom preterala sa konzumiran­jem alkohola i šta joj se desilo tom prilikom. Ona je tada bila u vezi sa Radetom Kovačeviće­m, bratom Saše Kovačevića, koji nije mogao da veruje šta je uradila.

- Pre nešto manje od deset godina sam još imala mlečne zube u gornjoj vilici i kada sam jela hleb i malo jače zagrizla, ostao mi zub u hlebu. Tada je nastala opšta frka i otišla sam kod zubara da mi to popravi, ali pošto nije moglo, morala sam da menjam sve zube i stavim veštačke. Dok mi „novi zubi“nisu stigli, nosila sam onu žabicu, privremenu protezu koja se lepi. Nekoliko dana posle toga, spremala sam se za grad i stavila sam privremenu protezu. Pošto sam se dosta napila, kada sam došla kući ja sam povratila i nisam uopšte osetila da se taj lepak razgradio od alkohola i da mi je zub ispao. Došla sam kući i Rade me je začuđeno pitao:

„Gde ti je zub? Šta si radila, lujko, gde ti je zub?“.

Eto to se desilo, ali kada sam mu objasnila, posle smo se smejali. Sada, hvala bogu nema šta da ispadne, sve je pričvršćen­o ispričala je Milica. K. Lazarević

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia