Alo!

Anaidavidć­e IMATISEKSU FEBRUARU!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ

Jedna će odahnuti, a druga će poludeti! Subotić Naime, ljubavni trougao Aleksandra postao - David Dragojević - Ana Korać izbačena je dvougao kada je Subotićeva

posle tri iz „Zadruge“. Od tada je Ani Korać,

put ka meseca borbe i udvaranja, slobodan

biti nešto Davidu. Nas je interesova­lo da li će

zauzetog više između atraktivne crnke i

je dao momka, a na ta pitanja odgovor nam poznati astrolog Dušan Veličković.

priča, - David i Aleksandra su završena

ali ona je samu sebe izbacila iz takmičenja,

mnogo ujedno i iz Davidovog života. Bila je

svakim nepromišlj­ena dok su bili zajedno i svojim postupkom ga je udaljavala od sebe. Kada je udarila Minu, zbog

ali čega su je izbacili, Davidu je bilo žao,

i samo zbog para koje će morati da plati zato što neće uzeti honorar. On je plakao,

je ali od sreće, kada je izbačena. Ponovo počeo da diše, a nema sumnje da će se opustiti i prepustiti čarima

Ane Korać. Mlada Ana je od početka bila iskrena i priznala je da joj se sviđa David, kao i da želi nešto sa njim, a sada se neće uzdržavati i uskoro će mu priznati da je zaljubljen­a u njega. Sada, kada joj se ukazala prilika, neće je ispustiti ni po koju cenu - otkrio nam je Veličković i dodao da su Ana i David idealan par.

- Njih dvoje jedno drugom veoma odgovaraju. Lepo su se uklopili i po priči, ali i po seksualnoj energiji. Ana izgleda fenomenaln­o i David je totalno odlepio na njen izgled. Takođe, za razliku od histerične Aleksandre, mala iz Ivanjice ima super priču, smirena je i opuštena, što mu veoma odgovara. Pošto se veoma privlače, nema sumnje da će doći do bliskosti između njih. David se još premišlja i glumi nedostižno­g, ali on je tip koji neće dugo moći bez seksa, pa sam siguran da će februar biti njihov mesec i da neće skidati ruke jedno sa drugog. Oni će lomiti krevete od februara do kraja rijalitija. Ipak, pošto su oboje namazani i žele da izdrže do kraja, moguće je da će i namerno praviti zvrčke i izazivati ljubavne svađe kako bi se domogli još više fanova i zaradili što više novca - rekao je Dušan za VIP magazin.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia