Alo!

LEGENDARNI ARGENTINAC MORAO DA IDE POD NOŽ Maradona u bolnici, HITNO OPERISAN

Čuveni El Pibe dobio unutrašnje krvarenje zbog problema s kilom i hirurška intervenci­ja je bila neizbežna

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Bilo je alarmantno unutrašnje krvarenje u stomaku Dijega Armande Maradone je pretilo da mu ozbiljno ugrozi zdravlje, pa je jedan od najvećih svetskih fudbalera svih vremena hitno hospitaliz­ovan. Detaljnom analizom utvrđeno je da je krvarenje nastalo usled problema s kilom, pa je slavni Argentinac podvrgnut operaciji.

Ona je trajala nekoliko sati, obavljena je u njegovoj rodnoj Argentini i. prema vestima koje stižu iz Južne Amerike, El Pibe se uspešno oporavlja.

- Bilo je opasno. Dijego je hitno morao biti podvrgnut operativno­m zahvatu, ali sada se oseća dobro. Operacija je uspešno završena i hvala bogu na tome što je sve prošlo bez ikakvih komplikaci­ja. Lekari su zadovoljni i veruju da će vrlo brzo moći da napusti bolnicu - kaže Maradonin advokat Matijas Morla.

Prema njegovim rečima, u ovom slučaju presudna je bila procena lekarskog tima da je operacija neophodna, zbog čega su argentinsk­im doktorima on i njegov klijent beskrajno zahvalni. - Medicinsko osoblje u klinici „Olivos“zaslužuje svu našu zahvalnost i poštovanje, budući da su bili krajnje profesiona­lni i pokazali šta znači pravovreme­na lekarska intervenci­ja. Sačekaćemo nekoliko dana da se Dijego oporavi i onda će se on vratiti u Meksiko, gde ga očekuju nove obaveze i, svi se nadamo, nove pobede.

Maradona je, inače, pre nekoliko meseci preuzeo klub Daradosa iz Meksika, a kako stvari stoje, za desetak dana će se vratiti obavezama u ovom klubu.

Hvala bogu, „ sve je prošlo kako treba i Dijego

je dobro

advokat Matijas Morla

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia