Alo!

EVO ZAŠTO SU NEZADOVOLJ­NI

-

SERGEJ TRIFUNOVIĆ (propao mu plan za pozorište

u „Beogradu na vodi“) Goran Vesić, zamenik gradonačel­nika Beograda i član Predsedniš­tva SNS-A, otkrio je da je Sergej Trifunović počeo sa brutalnim napadima na Srpsku naprednu stranku pošto mu je propao plan da otvori pozorište u „Beogradu na vodi“. - Sergej Trifunović je pre nekoliko godina tražio od kompanije „Beograd na vodi“da tamo otvori svoje privatno pozorište. Pregovarao je sa njima. Tada mu je „Beograd na vodi“bio dobar, a sada mu ne valja ni taj projekat, a ni Aleksandar Vučić, bez koga te investicij­e ne bi bilo u Srbiji - ispričao je Vesić, a Trifunović to nije demantovao.

DIMITRIJE VOJNOV

(dobio više od 100 miliona dinara od države za svoje filmove, a kad je odbijen za „Mezimicu“, postao

veliki opoziciona­r)

Vojnov je paljbu protiv vlasti započeo nakon što nije uspeo da snimi jedan svoj film. Naime, Vojnov, scenarista filma „Mezimica“, čije snimanje nije ni počelo zbog sporazumno­g raskida ugovora između producenat­a i Filmskog centra Srbije, optužio je aktuelnu vlast u Srbiji za „cenzuru i zabranu zbog prikupljan­ja jeftinih političkih poena“. Na drugoj strani, iz FCS-A su poručili da nije bilo zabrane snimanja filma, navodeći da je Srbija demokratsk­a zemlja u kojoj nema cenzure.

SRĐAN DRAGOJEVIĆ (Bio u vlasti, pa hteo da profitira od podrške

Jankoviću) Dragojević je donedavno bio član Glavnog odbora SPS-A i poslanik te stranke, koja je deo vladajuće većine. Putevi su počeli da iz se razilaze pred predsednič­ke izbore, na kojima je Dragojević podržao Sašu Jankovića. Tada je započeo njegov

opozicioni put, ali ni sami opoziciona­ri ne zaboravlja­ju Dragojević­evu ljubav sa vladajućom koalicijom.

Dragojević je tako nedavno na Tviteru podelio svoje razmišljan­je o srpskoj opoziciji, što je razbesnelo Zorana Živkovića, lidera

Nove stranke.

- Sedeo si u tom istom parlamentu, u istoj atmosferi kakva je i sada i bio si poslanik Vučićeve većine (SPS), koja je uživala u svom bahaćenju. To su činjenice. Hvala na savetu - napisao je lider Nove stranke.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia