EVO ZAŠTO SU NEZADOVOLJNI

Alo! - - AKTUELNO -

SERGEJ TRIFUNOVIĆ (propao mu plan za pozorište

u „Beogradu na vodi“) Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS-A, otkrio je da je Sergej Trifunović počeo sa brutalnim napadima na Srpsku naprednu stranku pošto mu je propao plan da otvori pozorište u „Beogradu na vodi“. - Sergej Trifunović je pre nekoliko godina tražio od kompanije „Beograd na vodi“da tamo otvori svoje privatno pozorište. Pregovarao je sa njima. Tada mu je „Beograd na vodi“bio dobar, a sada mu ne valja ni taj projekat, a ni Aleksandar Vučić, bez koga te investicije ne bi bilo u Srbiji - ispričao je Vesić, a Trifunović to nije demantovao.

DIMITRIJE VOJNOV

(dobio više od 100 miliona dinara od države za svoje filmove, a kad je odbijen za „Mezimicu“, postao

veliki opozicionar)

Vojnov je paljbu protiv vlasti započeo nakon što nije uspeo da snimi jedan svoj film. Naime, Vojnov, scenarista filma „Mezimica“, čije snimanje nije ni počelo zbog sporazumnog raskida ugovora između producenata i Filmskog centra Srbije, optužio je aktuelnu vlast u Srbiji za „cenzuru i zabranu zbog prikupljanja jeftinih političkih poena“. Na drugoj strani, iz FCS-A su poručili da nije bilo zabrane snimanja filma, navodeći da je Srbija demokratska zemlja u kojoj nema cenzure.

SRĐAN DRAGOJEVIĆ (Bio u vlasti, pa hteo da profitira od podrške

Jankoviću) Dragojević je donedavno bio član Glavnog odbora SPS-A i poslanik te stranke, koja je deo vladajuće većine. Putevi su počeli da iz se razilaze pred predsedničke izbore, na kojima je Dragojević podržao Sašu Jankovića. Tada je započeo njegov

opozicioni put, ali ni sami opozicionari ne zaboravljaju Dragojevićevu ljubav sa vladajućom koalicijom.

Dragojević je tako nedavno na Tviteru podelio svoje razmišljanje o srpskoj opoziciji, što je razbesnelo Zorana Živkovića, lidera

Nove stranke.

- Sedeo si u tom istom parlamentu, u istoj atmosferi kakva je i sada i bio si poslanik Vučićeve većine (SPS), koja je uživala u svom bahaćenju. To su činjenice. Hvala na savetu - napisao je lider Nove stranke.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.